Alpelin Ffulyalkan ya zaten sezeryan olucaksın spinal yapıolar direk ama onun harici istege baglı kombine spinel + epidural de yaptıran var
Hatice23E Ffulyalkan ikiside aynı şey epiduralde beline katater takıyorlar hastaneden çıkana kadar belinde kalıyor butonu var bide onun ağrın oldukca butona basıyorsun ağrını hafifletiyo yoksa başka hiç bir farkı yok
arslanmerve57 Deleted5544 hayır canım yanlış bilgi. Epidural normal doğumda oluyor evet ama sezaryen de üç anesteziyle oluyor epidural, spinal, genel anestezi ☺️
Gamze_M Bende pazartesi sezeryan olucam genel istiyordum ama virüsten dolayı önermiyorum ya spinal ya da epidural tavsiye ederim dedi korkuyorum ve çok kararsızım hangisi daha iyi acaba spinal mi epidural mi
Ffulyalkan Gamze_M banada aynısını dedi arasındaki farkı o an heyecandan soramadım unuttum bi an ama bana epidural seseryanı önerdi
Gokser Ffulyalkan benim doktorum da epidural sezaryen öneriyor; ilacı parça parça verdiğinden bebişi daha az ilaç etkisinde bırakıyormuş. Ayağa kalması daha hızlı oluyormuş, ancak sonrasında ağrı olması durumunda ilaç vermeye devam edebiliyormuş.
Gamze_M Epidural daha konforlu dedi spinalde ekstradan para vermiyorsun ama epiduralde veriyorsun ama işte kestiklerini anlicam diye çok korkuyorum
Damlamina Valla ben 2 sene once spinal yaptim cokca rahattim yine spinal yapicam epiduralde katater takiliyor agri kesici icin spinalde de surekli yapiyolar zaten