Damla3234 Merhaba 20 haftalık hamileyim doktor bugün çok aşagıda dedi bebek böyle birşey yaşıyan var mı düşük riskim var Allah rızası için dua edin
Raabiiaa Benimde oyle dediler sukur 24 haftadan sonra biraz yukari cikti rahim kisaligimda erken dogum riski m var dikkat ediyorum sukur 28+ 5 olduk insallah gunu gunu dogar Damla3234
haticebayar Damla3234 Allah yardımcın olsun canım sıkıntı stres yapmamaya çalış dikkat et kendine inşallah sağ salim kucağına alırsın
Raabiiaa Allah seninde yardimcin olsun dikkat et ayaklarini yukariye dik yat hep yastik koy ben koydum bazisi faydasi var bazisi yok diyor ben yaptim
Damla3234 Merbe61 öyle bisey demedi 19 haftalıkken gittim aşagıda bsey olmaması için ilaç verdi bugün 20 olduk bugünde çok aşagıda bebek dedi
Raabiiaa Merbe61 rahim kisaligi 30 cm asagi dusurse onemsiyorla risk 25 cm altiymis benim 27 sandim suanda
Raabiiaa Damla3234 evet agrim oluyordu baya siddetleniyordu bazen ben agladigimi biliyorum am surekli yatip dinlendim hic birsey ellimi surmedim dinlen
Damla3234 Psikolojikmen doktor ilk hafta kasıkta dedi orda hissettim şimdi çok aşağıda dedi daha asagıda hisedyrum
bekirimm Canım banada bebek asagida dedi 20 haftalıkken şimdi 31 haftalik olduk çok şükür hic bi sıkıntı yok uzanırken ayaklarını dik tutman yeterli olacaktır allahim yardımcın olsun
Merbe61 Raabiiaa benim de 34 sorun yok dedi sınırda dedi ama bir anda kısalan bır seymı acaba gercı progastan kullanıyorum o d uzatıyor sanırım
Raabiiaa Merbe61 bi andami kisaliyor bilmiyorum ben nerdeyse agridan duramadim dogum yapaacksin dediler 23 haftada filan sukur surekli yattim dua ettim ama benim dogum risikim devam ediyor insallah dahada kisalmaz