Gizem_ozan0909 Bossmanager ben aldım canım çok inceledim bu gun gercekden plastiginin mali çok iyi çok da tatmış fiyat olarakda geyet uygun dışarıya gore🤗
Deletedmom124 Semaa65 ne kadarlık siniz ben sakin sakin yatiyorum ne çanta ne birşey Allah kolay getirsin
Semaa65 Deletedmom124 37+5 oldum haftaya Çarşamba sezeryan olacağım bende çantamı geç hazırladım 35. Haftada
Deletedmom124 Semaa65 maşallah bitmiş ya sağlıkla gelsin inşallah bana erken o zmaan ama belki bugün yıkarım artık 38 beklemeyebilir benim minik kız
Deletedmom124 OlgaArslan sağol canım Allah razı olsun baktım güzel mis beğendim sipariş gececgim oradan karar veremedim hepsi çok güzel 🌹🌺
Wonderanne akovalardan bana da iyi gelmedi ben internetten sipariş verdim iki gün önce o yüzden pike nevresim ve ter havlusu aldım sadece küvet setini eşimin ailesi almıştı daha önce
Deletedmom124 OlgaArslan aynen hiçbir yer açık değil deli olacagim inan ki araba ile gidiyorum belki birkaç yer açık diye yok oda yok
Deletedmom124 Semaa65 başladım yıkamaya canım çıksın gitsin aradan ev temizliği bitti bir bu iş kaldı halledeyim
OlgaArslan Deletedmom124 aslında e bebek bazı yerlerde açık nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama ankarada 2 yer açık hatta bana mesaj gönderdiler konumla beraber