Gulsum_coskun Şuan kahverengi akıntı geldi yarın hastaneye gidicem korkuyorum bi bilgisi olan var mi kahverengi akıntı neden gelir zararlı mı?
morsunbul95 Gulsum_coskun yaklaşık 10 haftalık olana kadar gelmesi normal. Buna yerleşme kanaması yada içerde kalan adet kanamsinin disariya çıkmasıdır. Bu süreçte kendinizi fazla yormayın ilk 3 ay çok önemli ve kizmizi kan gelmedikçe sıkıntı yapmayın. Geçmiş olsun ☺️
Mekamu Gulsum_coskun kahverengi akıntı sorun olmuyor. Devamı gelmezse acillik bir durum yok yani bildiğim kadarıyla. Önemli olan kırmızı olmaması.
Csnsu Gulsum_coskun bn suan 18 haftalığım 16 hftaya kdar kanama alanım vardı rahıme yakın kırmızı kanamam oldu ara ara khveye döndü iğne ve progestan aynı saatlerde kullanmya özen göster allh yrdmcn olsn sağlıkla kucağına almayı nasıp etsn işh
Gulsum_coskun morsunbul95 elimde oldukça dinleniyorum ama ilk gebeliğim ve ufacık birseyde tedirgin olup korkuyorum hastaneye ogrendigim günden belli gidemedim virüs nedeni yüzünden o yüzden korkum daha fazla yarın hastaneye gidicem inşallah hic bir şey yoktur 😔
MiraysMom Canım adet kanaması gibi kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok bende de 12. Hafta da üst üste ilişki yaşayınca gelmişti ama doktorum önemli olmadığını söyledi biraz dinlen yorma kendini ama kromozoma dönerse mutlaka hemen git
Gulsum_coskun MiraysMom elimde oldukça dinleniyorum ama ilk gebeliğim ve ufacık birseyde tedirgin olup korkuyorum hastaneye ogrendigim günden belli gidemedim virüs nedeni yüzünden o yüzden korkum daha fazla yarın hastaneye gidicem inşallah hic bir şey yoktur 😔
Zhrnz Gulsum_coskun benimde 2 gebeligimde gelmişdi yerleşme kanaması olabiliyor ama her ihtimale karşı dr protestan vermişti dr gidene kadar dinlen kalkmamaya çalış ayaginida yüksek tut bi sorun yoktur inşallah gönlünü ferah tut 🤲
Ebru0721 Gulsum_coskun korkmayın kanamanızın rengi kırmızoya döner ve kanınınz fazla olursa durmayın gidin ama değilse zaten yarın gittiğiniz doktor size Bilgi verir sırt üstü Uzanıp ayaklarınızın altına yastık koyup dinlenin
Gulsum_coskun Mekamu yarın genede bi doktora gidicem inşallah denilenler gibi hic bir sıkıntı çıkmaz tesekur ederim
Gulsum_coskun Ebru0721 elimde oldukça dinleniyorum ama ilk gebeliğim ve ufacık birseyde tedirgin olup korkuyorum hastaneye ogrendigim günden belli gidemedim virüs nedeni yüzünden o yüzden korkum daha fazla yarın hastaneye gidicem inşallah hic bir şey yoktur 😔
Gulsum_coskun Csnsu 6bucuk haftaligim virüsten dolayı hastaneye gidemedim hic yarın gidicem inşallah hic birşey çıkmaz doktor neler diyicek neler öneriden bakalım canım henüz hic bir ilaç kullanmıyorum