Hacerozdemir Arzucan tabiki ilaçsız duramazsin bide tuvalete çıkmak için bir şurup veriyorlar yağ gibi onu içip cikabilirsin dikislerdeb dolayı ıkınma diye
Arzucan Hacerozdemir tavsiye ediyorsunuz yani dimi haftaya karar verilcek benimde valla düşünmekten basım ağrıdı🙄😐
Hacerozdemir Arzucan akışına bırak canm spinal epidural yarı uyusturup kendine gelirsin hiç bayilmadab herseyi ilk ağlama sesini fela hatırla zate şuan fotoğrafci bile yasak en azinda aklinda kalsin
Sezen1454 Arzucan yanlış yazmışım yine spinal düşünüyorum yazacaktim yanlış olmuş… Genelin ayilmasi ve bebegi kavramasi zor oluyor diyorlar
_zehra_ Arzucan bilmiyorum ki kuzu bo tecrübem yok. Daha önce genel oldum , hiç zorluğunu yaşamadım ben geç ayılma falan gibi. Sadece ağrı ve yanma ile uyanıyorsun oda doğal zaten
Arzucan _zehra_ aynen canım seninde hep genel tahmince anlamında öyle hiç bilgim yok belden aşağı uyuşturma ile pişman olmak istemiyorum sonradan ağrı olursa bide doktordan geldiğimden beri onu dusunuyom valla 🙄
_zehra_ Arzucan hayırlısı de artık, bakalım anestesici ne dicek. Dediklerini yaparsan agri olmuyor diyorlar ama bilmiyorum tabi. Belinle ilgili bi sıkıntı varmıydı daha önce
Yasemin00 Arzucan ya herkeste bir ol.uyo arzu kişiye göre degişiyo illa agrın olcak diye bişiybyok yni merak etme sen
Gulap-1234 Genel olunca ilk defa narkoz aldığından Sayıklıyormusun Kaç saatte ayıklanıyorsun 😔 Bende sezeryan olucam haftaya
Arzucan Gulap-1234 geneldi ilk oğlum biraz geç uyandım evet hicbirsey duymadım doktora söyledim bunuda genel yapayım diye çok eskidi o yöntem dedi en iyisi belden uyusma dedi
Blcns Hacerozdemir bence kişiden kişiye değişiyor arkadaşlar ameliyathanede uyandım odayı gelir gelmez emzirdim oğlumu
Tlaynz12 Arzucan ay canım benmde haftaya çarsamba var :) 38+3 de ben epidural istedim gelişini duym diye 😅
MineKasp Arzucan epidural anestezi ile sezeryan doğum olacak inşaallah bizimde son 26 günümüz rabbim yardımcımiz olsun inşallah 🤲👶
Yasemin00 Arzucan kişiden kiçiye degişiyo diyolar agrıyı bak aralıkta arkadasımda belden uyuşma oldu ama çok rahattım diyo il sezerynıydı bide onun
Tlaynz12 Arzucan nasıl düşünürsen öyle olur canım birazcıkta kendinde olan bişe öyle düşünme bebegini ilk sen göreceksin duyacaksın korkulacak ne olabilir ki bişe olsa evladınla birlikte olacak zaten içini rahat tut 🙏😍