Bakirdilan56 Arkadaslar 35+1 im ve bugun günüz cocugum yukariya dogru baskı yapiyor sizce neden bi fikri olan varmi ?🙄
Deletedmom124 Bakirdilan56 valla benimkide öyle az önce eşimle konusuyirdum doğum pozisyonu aldı herhalde normal de doguramam alttan baskı üstten göğsüme doğru sağ tarafa yaylaniuor benim erken daha az daha dayansa öyle birşey varsa salı günü kontrolum var bakalım
Serife3304 Bakirdilan56 biz de 35+1 iz☺️ Benimki de vuruyor yukarı doğru aşağıya da baskı yapıyor kafası aşağıda benimkinin de
Alfa2017 Canım 36 haftalığım kaç haftadır hep böyle oturmaya oturamıyorduk yatmaya yatamıyorum artık yeri daraldıkça o da baskı yapıyor kaburga açısından nefessiz kaldığımı biliyorum bazen de rahmim de inanılmaz bir acı oluyor
Bakirdilan56 Alfa2017 bende de rahimde agri vardi dün hastaneye gittim alttan baktilar sonra cocugun kafasi asagidaydi biraz fazla ve 1 cm acikligim var ayakta durdugum zaman sancim oluyor ve bazen hic yürüyemiyorum
Deletedmom124 Bakirdilan56 dinlenmeye bak bol bol ben öyle yapmaya çalışıyorum çıkacak diye korkuyorum bu kız oğlum gibi değil yaramaz öldürüyor beni kocam gelmeden doğurmak istemiyroum arkadaşların dedihi gibi buyuuorlar birde ondan da kaynaklı
Bakirdilan56 Bide bu ayin 23 dogum günüm evladımda o zaman gelirse varya bana en büyük hediye olur Allahin izniyle 😍🙏🤲