Deletedmom_7 Kızlar adet gecikmesi yaşıyorum son adetim olmadı bir de kahverengi lekelenme var test ne zaman yapayım? Bilgi verebilir misiniz.
BegumIscanTunc Deletedmom_7 reglim 2 gün gecikti test yaptım silik çizgi gördüm yarım saat sonra tekrar yaptım daha net çift çizgi gördüm reglimin 4. Günü kanla netleştirdim betam 154,5 çıkmıştı
Fatihinannesiii Erken gebelik testi yaptım bende iki gün gecikmiş ti pozitif çıktı, hissediyordum da zaten
Minicikkiz Deletedmom_7 Benim adet duzensizligim vardı 5 gün geçtiğinde yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bide belirtilerden anlamıştım. Göğüslerim hassas olmuştu bazen sanki dokununca aciyodu. Dedim kesin hamileyim diye . Ama bazılarında belirti olmuyormuş . İnşallah bebisin olur 🙏
Deletedmom_7 Yildizsevgi gebelik testi var yaptım ama sonucu tam anlayamadım. Çok silik bir çizgi daha çıktı ama çok silik ve ilk başta hemen belli olmadı. Bilmiyorum şimdi bir de sokağa çıkma yasağı geldi ortam kötü. Kan testi de yaptiramiyorum
Yildizsevgi Deletedmom_7 yarin saglik ocaginda da yaptirabilirsin istersen hastanelere girmek istemiyorum dersen yaparlar hem bu aralar saglik ocaklari da baya sakin oluyor hakkinda hayirlisi diyelim🤗