Ebrkzl Marhaba anneler, Bir ayı geçti kontrollerim var doktora gidemiyorum acaba kocaeli izmit ve çevreleri bildiğiniz iyi klinik var mı virus yüzünden hastaneye gitmek istemiyorum
seda1anne Ebrkzl maalesef benim yok , ben medicalpark a gidiyorum gayet sakin steril 👍🏼 Tavsiye ederim
brcaky Lütfiye ünlü var yahya kaptanda 280 tl civarı kontrolü iyi yorumlar okumuştum hakkında ama ben hastaneye gidiyorum şuan kontrole
Ebrkzl brcaky siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ben konak hastanesine gidiyorum ama korkuyorum ordada çok hasta vardır diye düşünüyorum
brcaky Ebrkzl medical parka gidiyorum ama fiyatlarındaki gereksiz artış yüzünden belki akademideki yaşar çeğil e geçebilirim ya da medical parkta kalırım kafam çok karıştı
Seda1208 Ebrkzl Konak suan sıkıntılı olduğunu söylüyorlar orada çalışan bir akrabamız korona virüsü yüzünden birinin öldügünü söylemişlerdi
Seda1208 Ebrkzl ben şuan erken olduğu içim bir kadın Doğum belirlemedim ama Cihan hastanesinde mehmet Ataman diye bir doktor varmış sanırım onun için iyi dedi birkaç kişi 5.6 aylık olduğunda gideceğim hem şu virüs de umarım o zamana bitmiş olur suan 14 haftalık hamileyim tahlillerimi falan Ali kahya kadın Doğum devlet hastanesinde yaptırıyorum şimdilik