Glcnazz10 sevillia aynı şey bendede gecerli bnde bulamıyorum azat düşünyoz ama 9 yaşında bi oglum var furkan olsun diyip duruo bakalm artk 😒
OlgaArslan Glcnazz10 9 yaşındaki oğlunuzun ismi ne ? Bide hiç sordunuz mu neden o ismi istediğini ? Anladığım kadar siz istemiyosunuz
Glsm-63 sevillia hayırlısıyla kucağımiza alalım yavrularımızı benimde 2yasinda oğlum var Yiğit ikincisi şuanda 25 haftalık oda inşallah Yusuf olacak ilk Rüzgar dedik sonra Yusuf’a çevirdik rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
gmzee_90 Glcnazz10 cinsiyet erkek diye yazıyor ama kulağa öyle gelebilir bilemedim😀 her iki cinsiyetin kullandığı isimler de var sonuçta ilk ismi acaba ya yer vermeyecek kadar erkek hem😀😀😀
Happy46 sevillia 33 haftalık olduk bizde isim yok hala Arden yada Atlas istiyorum eşim Ayaz diyor onuda ben istemiyorum büyük oğlumun adı Rüzgar çok zormuş erkek ismi bulmak😞
Hacerozdemir Kenan Aren olucak ilkinin ismi de Ali asaf iki isim.tercihimiz ilerde nasil bı dünya olucak o kedi sevdigini kullanir
Hacerozdemir Kenan esimin istediği isim benim istegim pars Aren yada Kayra 36 haftakiknoldu ismi yok hala 😂