Ysmn_ckr Arkadaşlar merhaba 4+1gunluk hamileyim keseyi bebeği ve kalp atışını ne zmn duyarım erkn gıtmek istemiyrm
MrveD Ysmn_ckr 5 haftalıkken kesen oluşmuş oluyor 7 haftalıkken anca bebek oluşmaya başlıyor o zaman kalp atışında duyuluyor
Slnvlkn Ysmn_ckr merhabalar ben 6. Haftamda öğrenmiştim kese olduğunu şimdilik bence erken biraz daha bekleyip gidebilirsiniz🌸
Turkerg 5+3 te kese gorduk 7+3 te kalp atisi duyduk. Suan senin icin erken bir hafta sonra gitsen keseyi gorursun. O zaman bir suru kan testi istiyor zaten onlari yapip 1-2 hafta sonra gidersen sonuclari gostermeye, kalp atisini duyarsiniz insallah 😊
HKY Ysmn_ckr bende dün 4+3 iken vajinal usg de kese göründü sadece. Yolk kesesi görünmedi kalp atışı da duyarız inşallah bu arada dün betahcg 1842 idi
Ebruyildiz Ysmn_ckr 5+4 de keseyi gorduk bugun vajinal ultrasonla gordu 3 hafta sonrasi icin cagirdi kalp atisi icin
iremgun Ysmn_ckr kişiden kişiye değişebiliyor ben 4+2 de keseyi gördüm. 6+1 de kalp atışını duydum😊 geç döllenme olabilir garanti olsun diyorsanız ağrınız, lekelenmeniz vs yoksa 7-8.haftalar ideal gibi duruyor. Sağlıkla gelsin bebişiniz😇
Ahsenn031013 Ysmn_ckr ilk vajinal ultrasondan baktı görünmez diye daha sonra karnımdan baktı ikisindede göründü ve dinlendi
Shira Ysmn_ckr benim ilk gebelikte 7-8 haftalik arasi belliydi. Ikinci gebelikte 6. haftada tam belli degildi..