EniseEren Derin_Demir off neler düşünmüşsünüz 🤭 ben normal düşünüyorum ne zaman olursa artık öyle şansım olsaydı düşünebilirdik iyi fikirmiş 😂
Derin_Demir EniseEren benim zorunlu sezeryan 😂 zaten 17 24 mayıs arası doğum 🥰 19.05 te 39+3 olmuş olcam tam denk geldi valla 😂😂
Yldrmbytkn Alpelin instagramdan yeni hayat dekorasyon diye bi sayfaya yaptırmıştım ama sayfa kapanmış yok şuan
Gizemsmst EniseEren merhaba canım bunu nerede yaptırıdnız ve ne kadar fıyat ödediniz bende boyle bişey yaptırcam. Sitelere bakıyorum ama buda cok hoşuma gitti bilgi verebilirmisin acaba?
EniseEren Gizemsmst merhaba canım instagramdan sipariş ettim ahşap dehası diye bir siteden fiyatı da kargo dahil 150-160 tl civarıydı sanırım tek isim olduğu için 2 isimde fiyat değişiyor
EniseEren Baharuras1321 inşaallah canım instagram ahşap dehası 150-160 tl 2 isimlerde fiyat değişiyor
EniseEren Wonderanne erkek olunca böyle oluyor 😂 şimdi çok sevmiyorum fanatik şeyler almak aklı biraz daha erince daha mantıklı geliyor bana şimdi bebekliğini yaşasın 😍 ama babamız çok beğendi bunu kıramadım bende ileride Allah nasip ederse odasına takıcaz 🤲🏻