Kızlar kayısı kurusu yiyorum meyve suyunu içiyorum kefir içiyorum ama yok çok çekiyorum kabızlıktan baska neler yapabilirim

bende herseyi denedim sabah aksam zeytinyag icip durdum en sonunda doktora ilac yazdirdim bakalim yeni denicem insallah ise yarar 😪😥

Gece yatmadan 2 portakal ye canım bende işe yaradı bende fenaydim

Subuss6 benim sağlıklı beslenme uzmanım bana geceden iki tane gün kurusu kayısıyı suyun içine koy beklesin sabahta kalkınca o suyu iç kayısıları da ye öyle diyor. Kabızlık için iyi oluyor. Ben yapıyorum etkisini görüyorum. Tavsiye ederim.

Subuss6 duphalac şurup yazdırdım doktora iyi geldi , ne yesem çıkamadım tuvalete ölüyodum

seda1anne Evde oda var ama ne biliyim çok yeni diye ilaca yönelmeyim demiştim daha zorlarsa içicem 😟

dilekgi123 hangi ilaç canım bekunis var bendede ama hamile değilken çok fayda ediyor du şimdi kullanmaya cesaret edemiyorum

Subuss6 kuru erik ile kuru kayısıyı beraber yersem ertesi gün biraz rahatlıyorum ama tek kayısı bende de işe yaramıyor :/

Subuss6 bende de vardı artık bıkmıştım doktor duphalak diye bir şurup vardı zararsız ve etkili oldu ayrıca portakal da işe yaradı

Subuss6 benimde var ilk uc ay izin verdi doktorum zorlaninca ic dedi ama uc aydan sonra yasakladi

Subuss6 doktorum çok iyi biri bana hiç bir zararı yok günde iki defa da gerekirse 3 defa da içiyorum ve bir kapak içiyorum ishal ediyor

Subuss6 canım bu dönemde kullanılan vitamin ve kan ilaçları genelde kabızlığa sebep oluyormuş bende çok fenaydım kuru kayısıyı suya koyup bekletiyordum suyu içip kayısıyı yiyordum birde kuru dut tüketiyordum bende çok işe yaradı hala aynı ilaçları kullandığım için ara ara oluyor yine yapıyorum bu söylediklerimi umarım sanada faydası olur

Bende de aynı sorun var katı fazla beslenmediğim halde mahvoldum herşeyi denedim bir gün çıkıyorsam ikinci gün gene aynıyım yarın kontrolüm var duphalac yazdırmak istiyorum inşallah işe yarar

Bende de aynı sorun var katı fazla beslenmediğim halde mahvoldum herşeyi denedim bir gün çıkıyorsam ikinci gün gene aynıyım yarın kontrolüm var duphalac yazdırmak istiyorum inşallah işe yarar

Subuss6 bazen etki etmiyordu yemeklerden önce içtim ve bol su tükettim gerçekten tuvaletten çıkamıyordum bu defa şimdi 3 ayı geride bırakmak üzereyim kabızlık yavaş yavaş geçiyor portakal ye hareketli ol inan etkisini göreceksin

Subuss6 aci yiyebiliyosan yemeklere az aci at rahatlarsin☺yoksada doktoruna soyle ilaclari var ishal olmak icin izin verirse kullanirsin