sukayhanacar ay biz 8+5 olduk ama bazı anneler tahmin edebiliyo. Bana da tahmin yürütebilir misiniz? 💜 @Fatovebebegi
Fatovebebegi sukayhanacar sizin ki çok küçük 11. Haftada belli olur kesin net 14. HAftada annesi az daha sabır ☺️
ilayecemom Elbu nün teorisine göre çıkıntı 30 derece yukarı doğru olursa erkek paralel olursa kız canım senin bebeğinin çıkıntısı paralel 😊
Erdeminannesi0219 Fatovebebegi rica etsem benimkine de bakabilir misiniz? Tahminleriniz doğru çıkıyor 🤗🥰
Fatovebebegi Erdeminannesi0219 kaç haftalıksınız çok minimal duruyor ben öyle teori ile görmüyorum direk organı görüyorum sizinki 12 haftadan küçük yada uzaktan cekmis doktor
Fatovebebegi Erdeminannesi0219 yok minnak duruyor çok uzaktan cekmis sanırım demek istedim kızıma bakıyordum k bakmayın sizinki %de 70 kız tabi dediğin gibi o teori dediler ben ondan anlamıyorum çıkıntı felan yok ama çok uzaktan da cekim olmuş
Miranmiray Erdeminannesi0219 İnşallah gönlünce ol ur kaç haftalık canım bide cinsiyet öğrenince yazarmısın banada😀
Elbu ilayecemom evvvetttt bende paralel goruyorum 😘😘 insallah kizcedir saglikli olmasi onemli tabi ama herkesin gonlunde bisey yatiyor genelde tutarmi baktiklariniz acaba 😊