Arzudila Kizlar Iyi aksamlar bugün Dr gitdim bulantim Cok oldu icin ve Ben hic birsey yiemiyorum 10 gündür kötü günler yasiyorum zor günler bitmek bilmiyen bulantii lar kusmalar oldu icin Bana prilam yazdi aksamlari yatmadan önce 1 tane almami söyledii aranizdaa kulanip memlun kalan varmiiii bulanti durumunuzz nasil :((((((((
brnr09 Arzudila bana çok iyi geliyor canım. Ben gece yatmadan 2 tane , sabah da 1 tane içiyorum anca tutuyor kusmamı🙈
aymacavi Arzudila o ilaç benim resmen kurtaricim oldu kullandigim ertesi gun bulantilarimvgecti tabiki duzenli kullanmakta onemli :)
RabiaMG Arzudila gece yatmadan 2 kullaniyorum bazen kullandigim halde istifra ettigim oluyo ama. iyi geliyor hap ama 1 taneye dusurdugumde daha fazla oldu bulantim.
elifaydinn Bende 6. Ayımın sonuna kadar kullandım ilk aylarda serum takviyesi ile bu ilacı kullanıyordum , kusmaya engel olmuyor sadece beyine giden bulantı hissiyatını engelliyor , gece 2 sabah 1 tane şeklinde kullandım sonra da gece 1 sabah 1 e düşürdüm .
Greyy90 Arzudila benim kurtarıcımdı o ilaç 16. Haftama kadar devam etmiştim içmeye sonrası şükür geçti.