Bende 9 haftalıkken içiyordum doktorum sayesinde bırakabildim. Günde 2-3 tane iç diyen doktorlar değil aslında, bırakamıyorum diyince doktorlar napsın 2 paket içme bari 2-3 tane iç diyorlar. 2-3 taneninde zararlı oldugunu biliyorsun. Doktorum bana kesinlikle bırakacaksın hatta bıraktın bile 3 gün sonra gel ben hala içmedim ve içmicem de bana sonra kontrollerini vs yapıcam dedi. Çok netti. Ben asla inanmıyordum bırakabileceğime ama çok direndim ve bıraktım. Lütfen bırak evet çok zor ama bebeğin içinde sadece bir kan pıhtısı şu anda, ona seçme şansı vermiyorsun, direk zehirliyorsun. İstemiyırsun biliyorum ama diren. Ben bile bıraktıysam herkes yapar diyorum. Şimdi 22 haftalık hamileyim. Haa şimdi sor canın istiyormu diye, Evet hala deli gibi sigara istiyorum ama asla içmiyorum. Bebeğim sağlıkla doğsun kucağıma alayım, emzireyim bırakınca sonra tekrar başlicam diyorum ama şu anda canım istesede içmiyorum. Sende yapabilirsin çok zor ama yapabilirsin annelik= fedakarlık demekse ilk fedekarlıgını yapmakla başla hadi 🙂