Kbraytnc Kızlar çatlak kremi olarak lierac kullanıyorum ama destekleyici olarak birde yağ kullanayım diyorum önerebileceğiniz bi markanın yağı var mi?
arslanmerve57 Kbraytnc ben bebeyağı ve aynısefa yağı balsamı kullanıyorum 38+3 haftalığım çatlamadım ☺️
Yldrmbytkn Ben zeytinyağı, badem yağı, hindistan cevizi yagi ve e vitamin kapsulu karistirip kullandim 8 ay suan sadece hindistan cevizi yağını kullaniyorum elimde o daha fazla oldugu icin suanlik bi catlak yok insallah olmaz🤲 tavsiye ederim😊 Kbraytnc
Hatice23E Kbraytnc kakao yağı iyi geliyor gerçi bana alerji yaptı ama doktoruna sorup kullanabilirsin
Adabkc Kbraytnc lireac kullanıyorum öglen bio oil aksama dogru hındıstan cevızı yagı duştada bebe yagı. Harita gibiyim :) sanırım birazda genetik ☺️ Ama devam edıuorum cunkü surmedıgımde çok kaşınıyo
arslanmerve57 Begonia yapacak bir şey yok ☺️ Önce tedbir sonra tevekkül çatlayacağız diye bir şey kullanmayalım öyleyse 🤷🏻♀️
arslanmerve57 Kbraytnc özellikle duştan sonra canım çok fazla nemlendir kendini en çok çatlama o zaman oluyor vücut yumuşadığı için ☺️