Aymina123 Hanımlar 38+6 haftalık hamileyim sancım ağrım hiç birşekilde yok benim gibi bekleyenler varmı aranızdaa 😌
Yasemin-Sakar07 Aymina123 bizde 38+2 olduk Bebek doğum pozisyonunu almış göbeğimde aşağı indi baskı yapıyor ağrılarım var tabi ama sancım yok hiç bir belirti yok henüz bekliyoruz 😊 son zamanlar geçmek bilmiyormuş
Luisluis Aymina123 38+4 uz 35. Haftayı geçsek razıyım diyordum erken doğacak diye bekliyorduk çok şükür bu günlere geldik bu sefer de ben doğsun artık diye uğraşıyorum o doğmuyor hiç bir belirti de yok
Gzemre Aymina123 38+5 bugn sancım vardı nst de de çıktı 1 cm açıklık var ama bebek henüz tam girmemiş kanala bekliyoruz bakalım sağ salim gelsinler inşallah🙏😊
Cemredeniz1907 Yasemin-Sakar07 benimde aynı böyle. Aynı haftayızz. Sadece karın kasılmalarım cok benimde
Edakykn 39uz ama hiç bişey yok anladılar demekkı bebişler dünyanın kötü halde olduğunu gelmek istemiyorlar
Cemredeniz1907 Aymina123 evet canım 18 nisan dediler ama tabi nasip erkende gelebilir geçte olabilir bekliycez dediler
Yasemin-Sakar07 Cemredeniz1907 benimde 20 nisan ama bakalım ne zaman gelecek dediğin gibi erken de olabilir geçte olabilirmiş ,birazda dünyaya geliş şeklini ve zamanını bebişlerimiz belirliyor 😌
Mekamu Bebişler kendi zamanlarını bekliyorlar valla. Aslında şuan yerleri daha rahat. Heralde o yüzden gelesileri yok 😄
buurrccuu Çatı muayenesi oldun mu. Canım doğumu tetikliyor diyorlar bende 37+4 üm haftaya çatı muayenem var
Aymina123 buurrccuu yok hayır hiç çatı muayenesi olmadım her hafta gidiyorum sadece nst ye bakıyorlar gönderiyolar 🤷🏻♀️
Zehramomm Aymina123 bu gece tam 39 oldum bendede kasık bel ağrısından başka bi belirti yoktu bugün 1 cm açılman var dedi doktor sancımda yok bekliyoruz
Beyzaaa28 Aymina123 38+2yim ben çözemiyorum sancı olup olmadığını, Nası anlayacağız acaba 🤔 doğum yapan arkadaşlarım kendini belli ediyor gerçek sancılar diyorlar ama anlamazsam diye korkuyorum 😅
Aymina123 Beyzaaa28 benim de çok nadir iğne batar gibi kasıklarım acıyor başka hiç bir belirti yok 🤷🏻♀️
Cemredeniz1907 Aymina123 haftaya kontrol günümde muayene olucağımı söyledide su catı olayı korkutmuyor değil yani🥺