Tnskmn Marinedeniz bende 30 haftaligim 29 haftalık cıktı 9 gun sonra geri gel dedi ama bi sıkıntı olmaz bazen böyle durumlar yaşayabiliyoruz dedi
Marinedeniz Tnskmn evet aslinda iki haftaya kadar normalmis ama neye gore kucuk cikio ya da buyuk cikio onu tam anlamadim"/
Dygerdm Akdenizbebisi 2100gramı geçer canım belkide daha fazla Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sag salim bu günleride atlatırız
Mbmb Marinedeniz Canım hiç canını sıkma benim fr 25 günlük kızım var hep öyle geriden geldi 2 hafta. 38 haftada birden kilo aldı Bir hafta geriye düştü . Şimdi maşallah kilo alımı çok iyi
Marinedeniz Darkgod benm de ayni cikti seninle canim duzenlide besleniyorum ama ekstra neler yemeliyiz sut ceviz tahin pekmez bunlardan her gun yiyorum valla
Marinedeniz M_agayeva evet hakli olarak canim valla besleyici seyler yiyoruz sende yiyorsundur eminim ama bebek kendi almak istedgi kdr mi aliyor anlamiyorum "/
M_agayeva Marinedeniz bende ankamiyorumki bəndə tansiyon problemi də var o yüzdən ceviz falanda cok tuketemiyorum ben kəndində zatən 2.700 doğmusum annem şimdi soyledi genetikdir hər halde
Gmzalp Marinedeniz üzülme benim kardesimim bebegine de kafasi 2 hafta geride dediler şuan doğdu gayet saglikli masallah
Darkgod Marinedeniz aynen şuan bakalım 34+6 olduk a bir hafta kaldı inşallah ilerleme olmuştur ikimizdede canim
Netdlxx Marinedeniz Bende de aynı durum vardı o şekilde doğum yaptım. Evet minyon doğuyorlar. Erkek bebek olmasına rağmen 45 cm ve 2500 gr doğdu oğlum. Şimdi 2,5 aylığız 6 kg 66 cm oldu.. merak etme çok çabuk büyüyor
Eligo Netdlxx birsey sorabilir myim benmde bebegmde gelisim gerriligi var dogumdan sonra devam ediyor mu masallah sizin bebeginz gelismis hemen cok kafaya takiyorm bu dogduktan snra devam etmez dmi
Netdlxx Marinedeniz 38+2 de doğdu. Doktorlar bebeğin çok küçük 1 hafta karın çevresi küçük kilosu düşük dediler ama bu normal bir durum mühim olan sağlığı. İlk kucağıma aldığımda o kadar küçüktü ki bu çocuk büyümez dedim çok üzüldüm ama şimdi kolumuzu ağrıtıyor 😁