Bekeb sade nescafe mutlaka al bitter çikolata anesteziyi atmaya yarıyor. Ben de hiç baş ağrısı olmadı ki inanılmaz migren ataklarım var çok sık yaşarım. Kiloyu hiç dert etme 4 kilom kaldı şu an 24 kilo aldım bugün 21 gün oldu doğum yapalı hemen gidecek kanama ile ödemler inecek. Dikiş acım hiç olmadı. Spinal daha dururken esas acı geçmiş gitmiş. İlk yürüyüş çok kolaydı. Kanamam çok oldu depend mutlaka al. Karnına bastıracaklar daha sonra rahim toplasın kirli kan çıksın diye odaya gelince o acıyor ama bırak acısın o beni toparladı. Hep burada okudum mutlaka izin verin diye sen de bırak yapsın dikişlerine hiç bir şey olmaz. Ameliyat anında rahat ol birine söyle elimi tut de müzik açmana izin verirlerse aç ben açtırdım. Karnıma çok bastıkları için sarsıldığım için hava doldu muhtemelen omuzlarım çok ağrıdı. Ama 4 güne geçti. Gaz sancısı için mutlaka getirdikleri hoşafı falan ye mutlaka. Sıvı tüket son gün de lifli gıdalar tüket öyle git ameliyata. Sonda zaten uyuştuktan sonra oluyor ben azıcık hissettim. Acı değildi o da.