Bekeb Ozgeesin ben dün spinal oldum ve cok memnun kaldım. Doktorun karnını ellediğini hissediyosun ama acı sıfır. Tek sıkıntım ameliyat sonrası ilk yürüyüş oldu. Sonda en çok korktuğuö şeydi ve hiç bişey hissetmedim. Acı eşiğim hiç yoktur canım cok kıymetlidir. Yani ben doğurduysam herkes doğurur 💜💜💜😂😂😂
Ozgeesin Bekeb ben korkuyorum ya bkac kisi daha yaparsın dedi ama asla yapamam dedim sevindim sizin adınıza 🤗
Anneyim Fulyasare yani evet 3 üncü ameliyatı mı yapan doktor birdaha yaparsan bana gelme dedi sürpriz bir şekilde hamile kaldım geçen sene eylülde dogum yaptım şimdi yine Eylül de dogumu olacak inşallah ama önceki doktorum ameliyatı mu yapmıyor başka bi doktor buldum cok şükür o ben 4 üncü ameliyatları yapıyorum dedi ama bundan sonra sı için bişey demedi yarın kontrollüm var ve sormak istiyorum evet 3 sezeryan geçmişim var ve hiç dikiş agrısı çekmedim hamileliklerimde hiç cok rahat bi hamilelik ve dogum gerçekleştirdim Ama bunda dikişlerim agrıyor yürümekte zorlanıyorum acıkcası inşallah dogumum zor olmaz öncekiler gibi hemen toparlanırım baglatmayı düşünüyorum ben doktorla konuşmadım. Konuşacağım 3 oglum var şimdi kızım olacak inşallah az kaldı doguma 31+5 günlük hamileyim
Pembisanne Bekeb Valla ben başta beri onu istiyorum. Çok nazlı arkadaşlarım bile memnun. Normal doğum daha zor.
Gzdymn Sherylady Merhaba,cok uzun zaman olmus ama ayni doktorun hastalariyiz,bebde spinal sezeryan dusunuyorum yorumunuzu gorunce sormak istedim spinal sizde neden tutmadi acaba ozel bir durum mu vardi paylasirsaniz cok sevinirim bu konuda tedirginim🙏🏻