Minikmucizemizz Iyi günler arkadaşlar farklı yerlerse bhcg ölçtürüp birbirini tutmayan sonuçlar alanlar oldu mu acaba ?
Pcoslubiranne Minikmucizemizz Ya belli olmaz ama en az yuzde 60 artmis olmasi gerekirdi yine de. FaRkli olsa bile.Yani ayni gün farkli yerde vermis olsaniz yakin olsa bir önemi yok ama 2 gün sonra vermissiniz.
Minikmucizemizz Pcoslubiranne ben 2 gun sonra tekrar ölcturdum yukselme cok olmamis doktorumda farkli yerde olcturdugun icin olabilir bidaha gel 2 gun sonra dedi
mlsmrtgll Minikmucizemizz aynı yerden aynı saatlerde kan vermeye özen gösterin ben bir özel hastanede takip ediyordum iki gün sonra kadın doğuma gittim o da hcg istedi kan değerim iyi yükselmemişti dış gebelik dedi doktor ben şok akşamı her zaman kan verdiğim hasteneye gidip kan verdim sabah verdiğim değer 800 iken akşam 1891 idi çok korkmuştum ben ama cihazların hassasiyet farkı oluyor
Asiyeozgur Arkadaşlar merhaba bugün beta hcg değerim 5282 cıktı mesai saati bittiği için doktora gösteremedim kaç haftalık sağlıklı bi değer mi bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Pcoslubiranne Asiyeozgur hayirli olsun.Son adet tarihinizin ilk günune gore hesaplayacaksiniz kac haftalik oldugunu.Doktora giderseniz keseyi de görebilirsiniz.
mlsmrtgll Minikmucizemizz evet çok şükür bir sıkıntı olmadı dış gebelik değildi bebeklerin sonradan kalbi durdu
Minikmucizemizz mlsmrtgll çok üzuldüm insallah bidaha hamilesinizdir . O zaman farkli yerlere yaptırdığım icin mi yuksek cikmadi yani
mlsmrtgll Minikmucizemizz sıkma canını stres yapma canım rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize 🙏🏻🌸 Sağlıcakla kucağına alırsınn inşallah yavru 🙏🏻❣️
Minikmucizemizz mlsmrtgll amin canim çok sagol ❤❤ilk gebeligim olcak olursa ondan burukluk var icimde bi hayirli haberi alsam