Elifaydogan06 Kızlar merhaba şehir hastanesi takipliyim virüsten dolayı randevu vermiyor dönüşümlü şekilde sıra veriyorlar Necati beyin hangi gün hastane de olacağını nasıl öğrenebilirim ? Gamze yılmaz , Göknur Şahin tövbe bida gitmem :(
Meriwa Elifaydogan06 suan doktorların gitceği bile birgün önceden belli oluyor malesef bende necati beyin hastasıyım ama diğeri hiç alakadar değil virüs var tamam ama bizi daha da endişenediriyolar 😔
Barbie06 Elifaydogan06 MHRS ye internetden üye olup o doktoru seçtiğinizde muayne günlerini görebilirsiniz muaynesi doluysa hatırlatma talebini işaretleyiniz muayne açılınca size mesaj geliyor
Barbie06 Elifaydogan06 MHRS ye internetden üye olup o doktoru seçtiğinizde muayne günlerini görebilirsiniz muaynesi doluysa hatırlatma talebini işaretleyiniz muayne açılınca size mesaj geliyor
Elifaydogan06 Meriwa 🥺🥺 bnde zaten sormuyorlar ki kime almak istersiniz diye Göknur şahine ilk kez girdim 10+5 haftalığım canım bebeğimin kalp atışlarını daha duymamıştım gitmemiştim virüsten dolayı dinletmedi dinletmiyoruz dedi ultrasyon kağıdı bile vermedi 🥺 bida tövbe ilgili doktor arıyorum Necati beyi önerdiler ama bi denk gelemedim
Meriwa Elifaydogan06 necati beyin hastasıyım 20 haftamdayım ama daha hiç kalp atışını dinletmedi devlette bu zor biraz bende ilk kalp atışı için özele gitmiştim şuan zaten üstü körü bakıyolar onlara da hak vermek lazım ben gecen başka doktora gittim 3 lü test sonucu için sonuç temiz ultrasona girmeye gerek yok yakın temas zararlı suan dedi de zorla baktırdım açıkcası bu dönemi atlatırız cümleten inşallah sonra daha rahat edersiniz
Defne06 Elifaydogan06 Gamze Yilmaz doktorluğundan şüphe ederim bende gitmiştim ama orda Raziye desticioğlu ve Necati bey çok iyi mükemmel mhrs mobilden bakabilirsin çünkü kadın doğum doktorları kendi branşlarında Farklı hastalara bakıyorlar
Elifaydogan06 Defne06 canım randevu sistemi kalktı virüsten dolayı e nabızdan bende takip ediyordum şimdi 3 doktor oluyor günlük dönüşümlü kim denk gelirse ona sıra veriyorlar hastaneden o yüzden
Kahve Elifaydogan06 hastaneye erken gidip mi randevu oluşuyor acaba bende internetten bulamıyorum da hiç bilmiyorum
Ahmetin_annesi Elifaydogan06 malesef canim ordaki hemsirelerede sekreterlere de sordum yeni nobet çizelgesi ni bilmiyorlarmis üzgünüm