Suleyigit https://imgyukle.com/i/QEb7fS bunu gördüm instagramda moroglubebe diye bi sayfada puset bebek arabasi 560 lira sizce nasıl hiç netten alışveriş yapmadım ben güvenemedim 😳
Fatoserin Suleyigit aynısını aldım canım çok güzel geldi gayet kaliteli aynı sayfadan aldım 😊bende ankaradayım
arslanmerve57 Suleyigit istoçta yerleri güvenilir ben ilk gidip gördüm daha sonra eve gönderdiler. Bebek arabası farklı model aldım
arslanmerve57 Suleyigit evet canım gayet güzel kararsız kalmıştım zaten bu modelle benim aldığım model arasında bunu da denedim sürdüm orda 🤣 esnaflıkları da çok güzel garantili ürünler . Her daim arkasındalar ürünlerinin gözün kapalı alabilirsin ☺️
Busimss Suleyigit Kraft time aldık biz. Tek elle açılıp kapanıyor travel sistem süper yani hafifte normalde 2,600 TL di 1,845 TL almıştık biz Şubat indiriminde
Busimss Suleyigit bende öyle düşünüyorum ☺️ En azından bilmediğin yerden almamalısın. Biri tavsiye ederse belki binevi ama ben gene de almazdım.
Suleyigit Fatoserin kapaninca çok yer kaplıyomu kuzum mali güzel dimi ay alsammi şu donemde Zordayız zaten uygun fiyatlı alalım diyorum
Fatoserin Suleyigit çok yer kaplamıyor canım gayet güzel büyün kumaşları da çıkarılıp yıkanabiliyor arabanın da pusetin de 😊
KubraNur2135 Ben aldim tommybaby sitesinden çift yönlü bebek arabası .. Müşteri ilişkileri eh iste ama bebek arabamiz cok iyi 515 tl ye aldik.