Odncbtl Muz ve kaşar peyniri kilo yapıyo bebekte diye biliyorum ben süt içemiyorum malesef acayip gaz sancısı yapıyo bende ama bi sorun olmadı
Leylus Odncbtl laktozsuz süt içerden hıc dokunmuyor canım normal süt kaburgalarima kadar agritiyordu süt yoğurt kefir çok önemli hem senin için hem bebegin için ilerleyen zamanlarda kemik ağrısı ve diş problemleri oluyor.
Yubu Asel12 onun bebeği kilolu değil senin bebeğin zayıf .. bnm bebeğimde zayfdi bol bol muz ve kaşar yedim duzeldi
Niddy Asel12 baş cevresi karın cevresi bacak boyu falan haftasiyla uyumluysa bi problem olmaz insallah
Zuleyha1 29 haftalıkken 850 gramdı benim bebeğim de zayıfti ama sıkmayın canınızı 30 dan sonra hızla kilo almaya başlıyor siz bol bol meyve kuruyemiş yiyin inanın kilo alıyorlar hemen 😌
Kedili_Anne Asel12 tansiyon çok önemli bir konu. Mutlaka ama mutlaka doktora görün canım. Tansiyon sebepli başka olumsuzluklar yaşanmasın. Kontrol altına alınsın. Bebeğin biraz geride kalmış ama sağlığı iyiyse toparlarsın. Önce tansiyonu çöz. Lütfen bunu önemse.