AtaMommy Gm5880 özellikte yutma normal olarak zararli bisey yanlıslıkla olduysa bisey olmaz atar vücudun
Gm5880 meliccccc çok susadıgım için iş yerinde çalıştığımdan küçük bir sakız atmıştım ağzıma yanlışlıkla yuttum ve kendi doktorumu da sorunca zararlı olmadığını söyledi cevaplarınız için teşekkürler
ElifNilMom Ponciginannesi_ kadın yanlışlıkla boş bulunup yutmuş ki soruyor herhalde hemen sokucu sokucu cevaplar bu tayfa ne zaman bitecek ya her postta illa görüyorum böylelerini. Durup aaa sakız yutayım birazcık da diyecek hali yok değil mi
Pelo_00 Gm5880 sakız yutmak normalde de zararlı bağırsaklar için. Sakız çiğnemek neden zararlı olsun ki hatta mide yanmasına iyi geliyor.
Ponciginannesi_ ElifNilMom ay ne dedim be. Sonuna emoji koymadım diye sert mi söylemiş oluyorum. Zararlı olsada olmasada yutma bence dedim ne var bunda Allah Allah ya
Gm5880 ElifNilMom teşekkür ederim 🙏 anlayışlı birinin hamile bir bayanı anlayıp böyle yazması iyi ki varsınız çok susadıgım için iş yerinde çalıştığımdan küçük bir sakız atmıştım ağzıma yanlışlıkla yuttum ve kendi doktorumu da sorunca zararlı olmadığını söyledi cevaplarınız için teşekkürler
ElifNilMom Ponciginannesi_ sana yutayım mi yutmayayım mı diye sormamış farkındaysan. Yutmak zararlı mı demiş :)
Ayse-gul Bizde hamileyken sakız çiğnemek bebeğin doğduktan sonra sürekli kulak ağrısı çeker derler ablam hep çiğnedi ama kızının gerçekten sürekli kulağı rahatszlaniyo artık bilemiyorum batıl inanca pek inancım yoktur ama kulağında agriyo sürekli
Ponciginannesi_ ElifNilMom ya sabır . Bende zararlı olup olmadığını bilmediğim için olsada olmasada yutma niye riske atasın açısından dedim. Ben başka şekilde söylemeye çalışıyorum başka taraflara niye çekiyorsun. Şurada ne niyetle demek istediğimi açıklamaya çalışıyorum hala dikine gidiyorsun ya. !
Gm5880 Ponciginannesi_ çok susadıgım için iş yerinde çalıştığımdan küçük bir sakız atmıştım ağzıma yanlışlıkla yuttum ve kendi doktorumu da sorunca zararlı olmadığını söyledi cevaplarınız için teşekkürler
Ponciginannesi_ Gm5880 canım gerçekten iyi anlamda yazdım eleştirerek yazdığım birşey değildi. Bu hanımefendi sataşmak için bahane bulmaya çalıştı hepsi bu. Yinede kırdıysam özür dilerim