ilkay01 Merhaba arkadaşlar 23haftalik gebeyim 11kilo aldım her yerde okuyorum insanlar 2 3 kilo alırmış bu zamana kadar ben cok kilo aldım cok üzülüyorum doktor bebeğin hafta olarak önde gayet sağlıklı dedi ama son aylar da cok kilo alınıyormuş 90kilo felan olurum heralde evlendiğimde 58kiloydum cok üzülüyorum 😣
September5 ilkay01 canım ben de hiç kilo almadım 19 hafta olacağım bu da blmyrm insanda bı endişe yaratıyor çevreden ötürü sağlıklı diyet önermişti arkdasma onu yapablrsn
AtaMommy ilkay01 ah canım bende aynı durumdayım 23 haftadayım 20 haftamda 8 kilo almıştım daha tartılmadım 10 11 e çıkmışımdır bende evlenirken 50 kiloydum evlenince birden kilo aldım 65 oldum kilo vermeye çalışırken hamile olduğumu öğrendim boyum 1.70 bir şekilde şuan kaldırıyorum ama bundan sonrası benide rahatsız edicek yavrumuz sağlıkla doğsunda kilo verilir
rabnaz6822 ilkay01 canım hamur işleri,poğaça,börek,pirinç pilavı,beyaz ekmek,hazır içecekler bunları hiç tüketme . Tahıllı ekmek ve bulgur pilavı ye💁🏻♀️8.aydayım bende 10 kilo aldım 😭53le gebe kaldım şuan 63üm😭😅
Aysessss ilkay01 24 haftada 6-7 arası aldım cnm, üzülme dikkat et bundan sonra tamam, 20 kilo ile tamamlarsın evet bi miktar fazla ama dikkat edersen sorun olmaz sonrasında,
ilkay01 AtaMommy aynı durumdayiz benimde evlilik kilomla hemen hamile kaldım ne bilim cok üzülüyorum ama artık hayırlısı 😣
Aysec40 Bende 30 haftalığım 12 kilo oldum boyum kısa olduğu içinde baya baya bidon gibi oldum ama olsun Doğumdan sonra biraz azimle verilir hepsi kızlar takılmayın o kadar bebeğiniz sağlıklı sıhhatli olsunda
Yasminsel ilkay01 35.haftama girdim 10 kilo aldım ancak son bir ayda 4 5 kilo birden almışım yani son haftalar çok dikkat etmek gerekiyor.bebeğe yarayacak şeyleri tüketmeye çalışın
Ecebati ilkay01 son haftalarda çok kilo alındığı doğru. 35 inci haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım bunun 4 kilosu sadece son bir ayda 🤦🏻♀️ Şu anda kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum doğumdan sonra zor olmasın diye sizde şimdiden yavaş yavaş dikkat etmeye başlayın bence
04052016mh ilkay01 Her bünye Farklı canım öyle düşünme normalde herkes ilk 3 ay kusar yiyemez kilo veriyormuş bende bulantı falan olmadı yedim ben şuan 27.haftamdayıö 7 kilo almışım sıkıntı etmiyorum bebeğin için değmez mi 🥰 bence değer
Hilalse ilkay01 canım bol su iç aldığın fazlayı vericeğine eminim günde minimum 3 litre su içsen bi problemin kalmaz karantinada sıkıntıdanda yeniliyor su ile iştahını dizginleyebilirsin diye düşünüyorum
Hulyaawc ilkay01 Bende aynıyım 😒 17 haftalık olucaz ben 6 kg aldım.Ne yapıcam bilmiyorum.Dikkat ediyorum aşırı yemiyorum kızartma yağlı hamur zaten çok çok az pişer evde.Bi kahvaltıda Sıcak pide var bizde onuda çeyreğe düşürdüm bakalım ne olucak.
Happpm ilkay01 ay aynı beni yazmışsıjız bende kendimi yiyip bitiriyprdum ama sonra dedim saglıklı olsun da ne yapiö yemezsem bayılacak gibiyim
Asel21 ilkay01 canm 24 ila 28′ci haftada şeker yüklemesini muhakkak yaptır. Bende 42 kilo ile hamile kaldım toplam 19 kilo almışım geçen hafta muayene için gittim hem de şeker yüklemesi yaptrdım şekerim yüksek çıktı gizli gebelik şekeri çıktı doktorum ertesi gün ikinciyi istedi gel dedi gittim ama onu kustuğum için geçersz sayıldı gelecek pazrtsi günü tekrar yapılacak yine yüksek çıkarsa diyet ya da ilaç verecek dengelenmesi için.
DamlaNur29 ilkay01 neden üzülüyorsun ki canım ben kilolu hamile kaldım evlendiğimden beri kilo aldım 38 beden den 42 ye cıktım suan şuanki kilomla dogurmam lazımdı ama tüp bebek yapınca kilo alıysn malesef ilk 3 ay yaglı iğne oldum bacaklar hep selülit kendinle barısık ol 4 aylık oldum 4 5 kilo falan almışım hiç almadımm diyodum ama almısım baksan hiç kilo almıs gibi degılım