Halekd Haftayı doldurduk bu ağrılar normalmidir? Yaşayan anneler bilir belki yalancı doğum kasılmaları için erken değil mi endişe etmeli miyim? Bebeğim de henüz dönmemişti.
brcakyll Halekd bebek baskı yaptığı için öyle canım bende şuan 32 haftadym ama benim hemen hemen 3 haftadır falan o ağrı var doktor normal baskı yapıyor demişti aynı şekilde benimki de ters şuanda
Halekd Halekd home office çalışıyorum evde oturuyorum mesela bi anda kalkınca o vajina ağrısını hissediyorum. 2 gündür geceleri de alt karnım ağrıyor aynı adet olmuşum gibi hiç yabancı bir ağrı değil ama bunlar sancı mıdır bilemedim ki 🤷🏻♀️
Halekd brcakyll benimki henüz dönmedi 31+3’te gittik paşa paşa yatıyordu 😂 dönünce hissedermiyim acaba ben
Minik_mucize94 Halekd kuzım bende aynı haftadayım bence kılo aldıkları ıcın baskı gecen hafta nuayene oldum hersey yolundaydı
Halekd Minik_mucize94 doğuma hazırlık yürüyüş vs yapabiliyor musunuz malum virüs ben yapamıyorum ya da evde neler yapabiliriz yeterli olur mu hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Minik_mucize94 Halekd valla canım esımle yuruyorum evdede yabancıların zumbasını yapıyorum hem bebegım cok canlanıyor sevıyor hsmde bana ıyı gelıyor zumbaya bak derım
Minik_mucize94 Halekd 31 hafta 5 gunde 1750 dedı ama ılgısız doktor hıc bısey demedı kılosu ıyı yada kotu dıye ıkı hafta sınra kendı doktoruma gıdecem az gıbı gekdı bana benımkının kılosuda sana ne dedı doktor
Halekd Minik_mucize94 bana 31+3’te 1692 gr dedi haftasına göre gayet normalmiş benimde doktorum biraz soğuktur ama bilgisine güveniyorum o iyi diyorsa iyidir 🙂 bence sizinki de gayet iyi içiniz rahat etsin 🙂
Ikizlerr Bende 31 haftalik ikizlere hamileyim ayni baskı ve ağrı bende de var hafif adet sancısı gibi vajinaya vuran acilar inşallah normaldir bebekler büyüyor o kadar olur diye düşünüyorum. Haftaya kontrol var bakalim ne diyecek doktor
Kucukmucizemiz Halekd Benmde 32 haftalık vajina agrisi bndede oluyr yürürken oturup kalkarken zorlaniyorum
Minik_mucize94 Halekd kız link atabilir mıyım kı gebelıkte zumba yazınca cıkıyor dur becerebılırsem ekleyim 😂😂
Halekd AyeKantar Minik_mucize94 ay çok zevkli bu aç müziği oyna dans et 😀 gerçi benim yavruş ben yatsam da kıpır kıpır kuduruyor içerde sonunuz hayrola bakalım 😍