Ebrulig Merhaba, 15. Haftamız bitmek üzere… Göbeğim yeni ortaya çıkıyor. Lierac Phytolastil Jel‘i her akşam göbek bölgeme sürüyorum. Bu süreçte kalçalarımız, göğüslerimizde çatlayabilir. Siz hangi bölgelerde düzenli kullanıyorsunuz?
Yeliz1905 Ebrulig bende hiç çatlak falan olmadı ama dogrusu ne zaman kullanılıyo catlak kremı ? Kaçıncı haftada başlanıyı ben suan 21 haftadayım
Hilalse Ebrulig 25+5 im daha çatlamadım ama hamileliğin başlarında konusu açılmıştı etraftakilerden göbek kalça baldır göğüs diye duymuştum 🤷🏻♀️
Ebrulig Yeliz1905 Göbek ortaya çıkmaya başlanıldığından itibaren kullanmaya başladık. Belki çatlamayacaktı ama tedbir amaçlı önceden başladık🤷🏻♀️
Ebrulig Beyzasahin bende kalça bölgemde biraz değişiklik gördüm hoşlanılmayan görüntüde🙈 Kafamda soru işareti kalmıştı. Kullanılıyorsa ondan orayada süreyim en iyisi🤷🏻♀️🤗
Ebrulig Asel21 Hilalse Aysee34 Defnekayra Herkes deneyimini paylaştığı için çook teşekkür ederim🙏🙏🙏 Bende vücudumun söylediğiniz yerlerine bu keyfi tattıracağım😂😛
Aysee34 Bende lierac kullanıyorum. göbek kalça basen ve arada da göğüs bölgelerime sürüyorum. Sonuçta onlar da geriliyo genişleyip büyüyor🙈