Bsrozdmr1305 sende testler hep.ayni çıkıyor acaba çatlama mi olmuyor diyorum yumurtlmaa göremedik acayip bekleyek bakalım ilişki devam et 1 dolu 1 boş tutmazsa ztn diğer ay daha sıkı devam et pes etme bak bende 2 kere kürtaj oldum bazen bocalasamda her yeni gün kendime gelmeye çalışıyorum bende babamı kaybettim dün 9 sene oldu kaybedeli kanserden annem de 1.kürtajın sonrası kanser oldu inan çok kötü olmuştum eşimle 3 ay ayrı kaldık ben annemi baktım memlekette şükür iyileşti smdi bayağı imtihandan geçiriyoruz teker denedik gelince kasımda ama aralıkta kaybettin yne kalbi durdu bebegmizjn çok.kotu idi o gün ben sürekli üzülüyorum Allahım diyorum artk ben mutlu olamayacakmyim ama snra diorm Allahım affet bole düşünmek istemedim şeytana uydurma beni diyorum sen iyisini bilirsin demekki bu zamanada vermedin bak virüs bilmem ne var hamile devm etsem korku içinde olcaktim diyorum öyle telkin ediyorum kendimi sende öyle dene inan ben burda o kadar sorunları olan insan tanidimki 1 yıldır burdayım hepsi çocuk sahibi oldu bizede nasip olur Allahım izniyle 🤲😘