Zelss Bi anda kalbim çok hızlı atmaya başladı bayılcak gibi oldum uzandm geçti bu durumu yasayan var mı
miyendizhanim Zelss benimde arada oluyo öyle ama kilo alımım yok denecek kadar az kan basıncıyla alakalı olduğunu düşünüyorum uzanınca geçiyor çünkü ayaklarınızı yukarda tutacak şekilde uzanın
Evita Zelss çok sık oluyor, dr bana seni çok panikleyecek kdr olursa acile gitmen lazım demişti. Böyle aniden koşmuşum gibi hızlı hızlı çarpıyor bir süre. Kafein tüketimine de dikkat etmen lazım.
Edahmet29 Zelss bende de oluyor nefesimi kesiyor çok halsiz oluyoruz anca 1 saat felan uzanıyorum öyle kendime geliyorum henüz bende neden olduğunu bilmiyorum
Ask_H Zelss ben yaşadım yaşıyorum canım doktorum normal dedi… 36+1 haftalığım bazen bebek toparlanıor bir yerde kalbim yerinden çıkacakmş gibi atıor
Ebru_Cakir Bende yasadim o durumu gunde bi fincan kahve içiyordum arada cay kahveyi biraktim ve cay i da avik iciyorum olmuyor okadar tavsiye ederim kilo alimi kullandigimiz ilaçlar kan basinci yuksek olabiliyormuş bebegede kan gittigi icin