la_tahzen Kızlar, 29.haftaya girdik, son bir haftadır kalcam aşırı ağrıyor, desteksiz kalkamıyorum uzandigim yerden,nedeni ne ki, sizde de oldu mu
Arasinannesi la_tahzen çok fazla yattığımda yada çok fazla yürüdüğüm de benim de çok ağrıyor tüm sırtıma yayılıyor. Voltren krem sürüyorum o rahatlatıyor. Doktoruna sorup izin verirse kullan istersen 🐰
baharclk la_tahzen bana bahsettiginin aynisi o haftalarda cok gezdigim ayakta durdugum zamanlarda oldu ona dikkat et canım, isten cikiyordm eve gelip hazırlanıp AVM te gidiyordum kac saat dolan dolan popom ağrıyordu aciyodu yani sadece boyle yaptığım gunlerde oluyordu bu agri
Ayseyldrmm Bizdede aynı sorun var özellikle akşam uyumak için uzandıgımda kalçam ve bel kemiğim arasında kramplar gelip gidiyor😊 biraz dinlenmek gerekiyormus doktorum öyle söyledi. Birde uyurken iki bacak arasına yastık koyarsan yada destk alırsann azda olsa hafiflermiş😊 denedim ve faydasnıda gördüm😊😊
tomurcukannesi Bende bel ve sırt ağrısından muzdaribim. İnternetten araştırdığım kadarıyla çok uzun süre ayakta durmamak, çok uzun süre oturmamak lazımmış. Bende farkettimki çok oturduğumda kalkınca ağrıyo yada çok uzun süre uzandığmda kalkınca bıçak saplanıyo gibi oluyo. Ayakta çok kalıncada aynı şey oluyo. Dinlene dinlene yapmak lazmm
Begmulusoy Benimde aynisi oluyor yattigimda ve fazla ayakta kaldigimda kalcama kramp giriyor kalkamicak duruma geliyorum soda icin v yatarken duz degil yan yatin umarim faydasini gorursunuz 🤗