Dimplesgirll Arya92 kaç çıktı canım benim de ilk haftalarda çok yükselmişti kullandığım ilaçlardan kaynaklıymış bırakınca düştü
Arya92 Dimplesgirll benim ast 36 çıktı(limit31) Alt 57(limit34) Demir ilacını 2ye cikarmistik belki ondan olabilir.28.haftadayim kizlar
Dileksen Benim cikti canim. Hamilelik ilk haftalarinda surekli yatıyordum hic haraket etmedim ve ayni şeyleri yedim kusuyordum hep. 125 cikmisti yuksek biraz takip edelim dedi cok şükür 40a düşmüş cok iyi simdi haraketi ihmal etme
Arya92 Dileksen benim ast 36 çıktı(limit31) Alt 57(limit34) Demir ilacını 2ye cikarmistik belki ondan olabilir.28.haftadayim kizlar
Dimplesgirll Arya92 ilaçtan dur senin de benim değerlerim le yakın çıkmış cnm bırakınca eskiye dönüyor
Arya92 Dimplesgirll ben de demir hapının ikiye çıkmasından olabilir diye düşünüyorum şimdi haftaya teste kadar tek icicem onu canim
Arya92 [bilinmeyen] birşey çıkacağını sanmıyorum ama tekrar test yapicam dedi.cok fazla yüksek olmadığı için ya da tek başına belki de birşey ifade etmiyor olabilir