Mucizemmm07 Bana da dua eder misin 5 kaybım var bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağımıza alalım. Allah razı olsun 😘
Mucizemmm07 Bana da dua eder misin 5 kaybım var bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağımıza alalım. Allah razı olsun 😘
Nasippp Mucizemmm07 canım geçmiş olsun 5 kaybınızı araştırdınız mı? Benimde 3 kayıp. Var bende kan pıhtılaşması çıktı. 3. De iğne başladık ama bebeğim gelişmedi maalesef
Mucizemmm07 Nasippp benim ikisi kimyasal 2 si kalp durması sonucu kürtaj bende de sonradan kan pıhtılaşması çıktı ama hafif düzeyde dediler. 5. Gebelikte iğneye başladım ama 6.haftada kontrole gittiğimde kese gelişmemişti düşük yaptım
Aslihan2 Aslı ❤🤲 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlat versin hamile olanların bebişlerini sağlıkla kucaklarina almalarını nasip etsin Aminnnn 💐🙏
nlycltk imrangulll Nilay peker 2 iç kimyasalı geçiriyorum 😌 Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah
Tuceylul Merhaba bana değilde arkadaşlarıma dua eder misiniz isimleri Kübra ve Emine çok teşekkür ederim Allah kabul etsin insallah 🙏🙏
Didemmmmm imrangulll amin canım benim ağzına sağlık Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla 🙏
Nil-Beyza imrangulll Allah razı olsun inşaAllah bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı bir evlat doğumunu bekleyenlere de sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim🤲🏻