Bushrasa Bügün tam 28 haftalık olduk ama dünden beri hareketleri çok çok az onceden çok çok daha hareketliyde çok korkuyorum bü virüsten dolayıda bi yere gidebilmyorüm 😞 yardım lütfen sizde hiç oyle oldu mu ?
tikizbuse Bushrasa canım bazı günler benimde öyle oluyor korkma biraz çikolata ye soluna yat bekle hareketlerini hissedersin geçenlerde bende aynı postu açtım bazen olabiliyormuş böyle benim oğlumda de bir gün çok hareketli bir günde sayılı hareket ediyor
Busradonmezus Bushrasa olur olur bal gibi oluuurrr. Düzensiz olabilir hareketleri. Tatlı ye çikolata filan
Bushrasa Busradonmezus tşk ederim canım bazen o kadar tedirginim ki ama burada bileyler yazıp sizin gibi cevap yazanlar içimi rahatlatıyor ❤️
Busradonmezus Bushrasa gunlerce hiç hareket etmezse neyse dicem ama arada ediyorsa o çok uyudugundandir. Rahat bırakın uyusunlar çocuklar yaa dogunca da niye uyumuyor bu çocuk dersiniz :)))
Bushrasa Busradonmezus yoo ediyo ama daha az yanii mesele onceden 5 dakikada 10 kez hareket ederken şimdi daha az :)