Sevdadeniz_ Kızlar doğru mu bu yoksa hurafe mi çevremde ki çoğu kişide tutmuş ama , 14 haftalığız virüsten dolayı cinsiyet öğrenmeye gidemiyoruz hastaneye .. sağ da ise erkek sol da ise kız diyorlar 🤔
Kuzucuklarim Sevdadeniz_ hurafe benim kesem hep sagda oldu 3. kizim geliyo.Cin takvimi yok 2 li testte gore hep erkek cikti bir prensesim daha oluyo.Ama kalp atim hizi dogru gibi.
halemehmet Sevdadeniz_ bende sağda hissediyorum ama doktor kıza benziyor dedi tabi hala kesin değil bende kontrole gidemiyorum 🤷🏻♀️
Ask_H Sevdadeniz_ solda olursa kız sağ da olursa erkek derler benim soldaydı doktorum ilk başlarda şaka ile karışık kız bebek geliyor dedi 😂 güldük sonra 11+5 de de kız dedi kısmetse kızımız olacak bizim teori doğru çıktı arkadaşımın ki sağdaydı onunda oğlu oldu 🥰
Sevdadeniz_ Kuzucuklarim Hmm canım Allah bağışlasın sana , bnde sol da hissedıyorum ama doktora gidemiyoruz bir türlü çok merak edıyorum cinsiyetini ilk gebeliğim 🥰Sağlıkla gelsinler inşallah 😇
Kuzucuklarim Sevdadeniz_ amin ins 3. gebelik ama merak cok oluyo ben bu bebisimi 17 haftada ogrendim diger ikisini 12 haftada.Hayirlisiyla sag saglim gelsin bebisiniz
MinikBebeysi Sevdadeniz_ Hepsi hurafe Canım bende kızımı ilk sagda hissettim 🤗 cin takvimi diger seyler , tatli eksi yemeler hic biri tutmadi boyle seylere takilmayin her bebek kendine Özel😍
nil_sugra Ben hem sağda hem solda hissediyorum bu normal mi? 14+3 olduk cinsiyeti bilmiyoruz virüsten dolayı gidemiyorum hastaneye
MinikBebeysi nil_sugra çok normal bende 17 haftalikken gittigimde soluma geçmisti 😂💕 diger haftalar sağdaydı hep
nil_sugra MinikBebeysi hayır benim öyle değil. Mesela aynı gün içinde hem solda hem sağda hissediyorum 🤔 önceki gebeliğimde hep sağda hissetmiştim
MinikBebeysi nil_sugra bende hissediyorum öyle canım ❤ Ama Cok erken hissetmeye baslamıssın Ne güzel 🤗🤗