Seherbektasb Kızlar ocak, ayında düşük yaptım ve adetime 2 gun var test yaptım negatif cıktı aceba erken mi yaptım bnm gıbı test yapıp negatif cıkıp sonradan hamıle oldugunu öğrenen var mı? Bode bnm 5, 6 gun gecikmeli adet oluyorum…
Minieprens Seherbektasb canım cok erken denıyorsun yıne vucudunun 6 ay dınlenmesı lazım bıraz bekle gene dene cok erkek yapmıssın 3 ay gecmemıs bıle vucudun nasıl yıpranıyor bılıyormusun bende dusuk yaptım 1 sene bekledım gene demedım cok sukur 16 haftalıgım bekleyın acele etmeyın bu acecelıgınız neden bazı anne adayları hemen yapıyor vucdu bı rahat bırakın kafaya takmayın kafada bıtıyor hersey heöem sıcagı sıcagına yaparsan olmaz doktorun sana bırsey demedımj
BegumIscanTunc Seherbektasb kuzum bende senin gibi adete 2 gün varken yapmıştım test negatif çıkmıştı sonra adetim 2 gün geçince test yaptım çok silik çizgi gördüm adetimin 4. Günü kan verdim 154,5 çıktı
Seherbektasb BegumIscanTunc ınsalalh bnde sızım gibi olurum cim umutluyum bu ay Rabbım yanıltmaz ınsalalh dusık yaptım da, onemsemedıgım ıcın adetim 10 gun gectik ten sorna, farkına, vardım yaptım hemen cift cizgi cıktı