iremnurkilic Merhaba kızlar kan verdim ve karaciğer yağlanması çıktı hamilelikle alakalı değilmiş doktorum söyledi. Yağsız şeyler ye diyet yap dedi aranızda yaşayan oldumu bu durumu?
Scorpion iremnurkilic benım gebelik sürecinde cıkmıştı canım. Kan ilacına karşı alerjim vardı seviyem 12 cıktıgı için doktorum bir ay ara verdi. Sonra 5. Ayımdan sonra kan seviyem 11 e gerilediği için doktorum tekrar başlattı. 32+1 im suan şeker yükleme testinden sonra kontrole gidemedim. Son durum hakkında bilgim yok 🙃
Scorpion iremnurkilic decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum. Bende kan hapımdan kaynaklı olabilceğini söylemişti. Bilemiyorum 🤷♀️
bebiskoooo iremnurkilic progestan kullandığım için karaciğerim de yağlanma gözükmüştü ama ilacı kesince bitti hamilelikte kullanılan ilaçlar karaciğer de yağlanma yapıyor ilacı bıraktığın an geçiyor canım
iremnurkilic Scorpion yani kan ilacımı yapmış sana canım karaciğer yağlanmasını? Bende ferrum kullanıyorum demir ilacı ondan mı oldu acaba
iremnurkilic Scorpion bende decavit multivitamin kullanıyorum ve aynı zamanda ferrum demir ilacı kullanıyorum acaba o yüzden mi oldu😕
Odymerve iremnurkilic beslenmene dikkat et dedi sadece onun disinda yapcak bisey yok dedi makarna pilav yemeyeceksin dedi. Karbonhidrat yemeyeceksin dedi kisaca
iremnurkilic Benimguzelkiziim belirtim yoktu kan verdim her zamanki kontrollerimden dolayı değerim yüksek çıktı oda karaciğer yağlanması dedi doktor