Mervexx3535 Ilk hamileliğim arkadaşlar doğum yapınca ebeler hemsireler ilk ne giysileri istiyolar bebek için? Benim için birseyler isterler mi yardim ederseniz sevinirim coook.. Sağlıklı Günler Herkeze 🙏🏻🙏🏻
Islim123 Mervexx3535 canım ona ayrı bisey yap poşet bohça vs hastane çıkışı bezi ıslak mendili kundağı sapka eldiven çorap vs olsun iç zıbın hastane çıkışında var bunlar zaten pisik kremi vs ihtiyaç halinda kullanıyor
prettyonpeak Mervexx3535 istedikleri tam takım hastane cikis kiyafeti 1 adet bez battaniye bu kadar ama yanina alman gerekenler komple olarak biberon emzik bez islak mendil yedek 2 adet kiyafet corap battaniye pisik kremi kendin icin depend terlik gogus ucu kremi pijama + corap aklima gelenler bunlar canim sag saglim dogur insallah 💜💜💜
Mervexx3535 Islim123 bende ayrı bohça yapıcam. Annem yada kayınvalidem bu durumda hastaneye gelemicek eşimde çantanın icerisinden bulamaz istediklerini oyüzden ayrı hazırlayıp koyucam hemen o bohcayi versin diye
Babies16 prettyonpeak biberon ve emzigi 1.5 yasina geldi kizim hala hic kullanmadk almamistimda.bi ebe olarak onermiyorumda. Sut olmasa bile siringayla besliyoruz bebekleri. Biberon bebek icin kolayliktir bu sebeple anneyi emmeye ugrasmaz cogu bebek biberom aldiysa
Giz89 Mervexx3535 aynen bende ayrı tül kese içine koymuştum hastane çıkışını zaten ameliyata inerken benm kucağımdaydı kese öyle beraber indik benide hasta bakıcılar odada giydirdi
Giz89 EsmaSahin ben 15 ocakta doğum yaptım ama geçen hafta doğum yapan arkadaşa sordum eşi ve ziyaretçi kesinlikle kabul etmiyorlarmış 1 refakatçiye izin vermişler
Mervexx3535 EsmaSahin refakatçı da yaş sınırı 50 şuan doğumunuz ne zaman bilmiyorum ama onuda araştırın benim annem yada kayınvalidem kalmicak kalacak kimsede olmadığı şuan için eşim kalıcak sadece ama doğumuma biraz daha var degisir mk bilmiyorum bende