sukranaslier OzgeSelcuk 37+4 günlük hamileyim hala ntsye girmedim doktoruna bağlı alttanda bakmadılar
Tutku92 OzgeSelcuk 32 haftadan sonra başlıyorlar, canım. İsteye bağlı sezeryan olacaklara çayı müayenesi yapmıyorlar genelde. Gerek yok çünki
Bugleminannesi OzgeSelcuk 30. Haftamda başladı benim doktorum . Bundan sonra kontrollere geldiğinde önce nst çekil sonra gel yanıma dedi öyle yapıyorum 33+3 olduk. Çatı muayenesi de 36 37 den sonra yapılıyor . Ben sezeryan olucam o yüzden yapmicak
Hamzaninannesi OzgeSelcuk genelde cati muayenisi icin 37. Hafta cagiriyorlar. Nstde 37de basladi benim 41 de dogum yaptim😁
OzgeSelcuk sukranaslier özele mi gidiyorsunuz devlete mi ? Çok şaşırdım normalde çoktan bağlanmanız gerekmiyor muydu ?
OzgeSelcuk Tutku92 benımki normal doğum olacak yani öyle görünüyor daha çatıma felan bakmadı doktor. Ama kendisi normal yaparım dedi
sukranaslier OzgeSelcuk kliniğe gidiyorum gebeliğimde olağan üstü bir durum olmadı belki ondandır iyi de oldu 100 tl miş nts arkadaşım benimle bir o 32. Haftasından beridir her hafta giriyor
Tutku92 OzgeSelcuk normal doğumsa 32-33 haftadan sonra bakılıyor. Yani bu 34. haftana da denk gele bilir, 35 ve ya 36. Eğer sancıların, suyunun gelmesi falan gibi beklenmedik durumlar yoksa.
OzgeSelcuk Hamzaninannesi hey maşallah 🧿 inşallah bir aksilik olmazsa bende o zamana kadar beklerim. Ne kadar anne karnında kalırsa o kadar sağlıklı diye duymuştum 👀
OzgeSelcuk sukranaslier çok şükür 🤲🏼 Bendede ilk haftamdan beri herşeyim yolunda gidiyor bi sorunum yok elhamdulillah 🤲🏼 Çok pahalı ya nst. Zaten ıkı haftada bir kontrole gidecegız şimdiden battık valla 😁
sukranaslier OzgeSelcuk zaten 180 tl muane ücreti veriyoruz ekstra bir şey olduğunda da 400-500 çıkıyo
OzgeSelcuk sukranaslier Allah yardımcınız olsun vallaha. Bebeklerimiz olacak şuan bizim için 1 Tl bile önemli..
Gunesinponcikannesi OzgeSelcuk ben şu an 32+2yim 22 nisan da kontrolüm var doktor nst ye girip öyle gel dedi çatı muayenesi konusunda bi fikrim yok çok ağrılı olduğunu biliyorum sadece
Ezgi05 OzgeSelcuk canım ben devlete gidiyorum plesantam aşağıda olduğu için ilk alttan muayenem 28 haftalıkken oldu ilk nstde 30 haftalıkken alt tarafımda çok baskı hissediyorum diye çektirtmişti. Gebeye ve doktora göre değişkenlik gösterebiliyor yani
Merve_kucuk OzgeSelcuk 35 haftalıkken gitmiştim doktora NST’ye bağlamadı 2 hafta sonra tekrar gel dediğine göre 37 haftalıkken bağlayacak sanırım 🙂