SeHer1909 Gunesinponcikannesi cok teşekkür ederim cevap için ordn bi oda beğendim ben de fiyatı da uygun diğer yerlere göre. Referans olması iyi tabi
Gunesinponcikannesi SeHer1909 rica ederim 😇 yalnız Kargo şirketi eve getirmiyor aşağı inin alın diyor ben zorla çıkarttırdım ağır hamileyim diye üründe gayet kaliteli sadece yatak içi yastıklarını çok beğenmedim desen olarak başka şikayetim yok
Kubra_s Ayca517 bende oradan sipariş verdim sadece dolap ve yatak içinde yatak örtüsü falan vardı bekliyorum bakalım gelince mutlaka yaz olur mu anne yanı içinde beşik fabrikasından sipariş verdim
Kubra_s ggmom armagan bebe ve alyans beşik aynı canım merak ettim nasıllr benimde siparişim haftaya gelecek
ggmom Kubra_s orjinal tahta sağlam ürün ben yatak yani ve sonradan kullanım için park yataktan aldim seneye tayinle taşınabiliriz onun içini oda almadim kurduk sonra kaldırdık çok beğendim 70 130 aldım baya kullanabilir büyüyene kadar
SeHer1909 Gunesinponcikannesi aaa bak bunu söylediğin iyi oldu biri illa ki bulunur tabi de önlem acısından. Fotoğraflards da bana yan minderler ince gibi gelmişti zaten odayı beğenince takılmadm ona da pek
Kubra_s Ayca517 benimde setti anne yanını ve 3 lü komidini çıkarttım anne yanını önceden aldığım için
Gurbetkusuu06 glsm41 Ben ınstagramdan alyans beşikten aldım. Çok kaliteli değil ama tayinci olduğumuz için çok pahalı birşey almak istemedim 2000 aldık tam takım. Büyüyen beşik, 3 kapaklı dolabı, şifonyeri.
Gunesinponcikannesi SeHer1909 ben bu eve yeni taşındım site hep amca teyze dolu bide hep suratsız ters insanlar yardım isteyecek kimse yok kimseyi tanımıyorum selam bile vermiyorlar ben sıkıntı yaşadım o yüzden aklıma geldi söyleyim dedim evet minderler ince ama iç yatağı çok güzel kaliteli üstünün süs tülü de güzel sadece kenarları ince oda olsun önemli değil memnun kalırsın ama yine sanırım fiyatı artmış 1800 mü ne olmuştu bugün baktığımda
SeHer1909 Gunesinponcikannesi insanlar artık birbirine yardım etmekten aciz hamile halinle yazık ne zorlandın Allah bilir. Çok teşekkür ederim gerçekten uyardıgın için🙏 evet bende farkettim günden güne fiyatlar değişiyor daha 23 haftadayım acele etmeyim dedim 30 32 gibi düşünmüştüm de böyle artarsa değerlendirebilirim indirimi
Dudumuaz Greyy90 bende bu takımı çok beğenmiştim eşim yüzünden internetten alamadım 🙈 güle güle kullanın 😍
Ayca517 Kubra_s tmam canim smdilik buyuyeni kurmayacagiz ama digerlerini kurucaz :)) valla bende sabirsizm bebisin esyalari bizm dolapta kaldi oyle bir an once halletsekte rahatlasam😂
Kubra_s Ayca517 bende öyle diyorum bian önce kursakta yavrumun eşyası yerleşse😂 ya bana 6 rakamlı takip nosu attı firma hatalı diyo neden acava