Meltemguvenir Dzeyy kalp atışı gibi pıt pıt vuruyo sanki 😊 ben ilk otururken hissetmiştim öyle daha net hissediliyo sanki 😄
Dzeyy Meltemguvenir karnın tam neresinde hissediyosun benim böyle gögsümün bi el kadar altında bazen pıt pıt atıyo sürekli damar atması gibi acaba o mu
_zehra_ Dzeyy ben hep alt tarafta hissediyorum kasığıma yakın oluyo genelde . Minik minik aynı aralıkla vuruyo. Uzun sürünce sinirlenip depikliyo beni🤣
Meltemguvenir Dzeyy alt taraflarda hissediyorum ben genelde bazen değişiyo ama sol üst tarafta hissettiğimde oluyo
Deletedmom317 Benimki doğum pozisyonunda olduğu için aşağıda hissediyorum hıckırıklarını kasıklarımda🥰
denizinannesi03 Dakikalarca sürüyor 😊 doğuma az kaldı ama sürekli hıçkırık halinde, 3-5 saniye aralıklarla düzenli olarak aynı yerden basınç gelmesi gibi bir durum. Özellikle yatınca veya oturunca yapıyor 😊
Edibeee Bende kasıgı da hıssedıorum kalp atisi gıbı 🥰👣rabbim saglıcakla almayı nasip etsin Hepimize 🥰
_zehra_ Dzeyy hmm o haftalar erken daha . 30 gibi hissetmeye başladım ben canım. Belki damar atmasıdır seninki