Haticeikra Şanlıurfa merkezde yasayıp hangi hastane ve hangi doktorda dogum yapacaksınız fikir olsun birbirimize öneride bulunuruz🤰👍ben metrolife hastanesini düşünüyorum ama doktor hala kararsızım🤷♀️
melindam Haticeikra Bende Academiaya Gidiyorum Ancak Değiştiricem Gibi Metrolifeta Tuna Hanım Var Onamı Gitsem Diyorum ama Metrolife Çok Paracı Bir Hastane Demişler
Mervearslanmerve6606 Haticeikra ben de sanliurfadayim gulnur çifçiye gidiyorum dogumuda karar verdim orda yapicam inşaallah kısmet olursa
Minigimvebiz Haticeikra bende metrolife gidiyorum gülnur hanıma 31 haftalığım doğumu da orda yapmayı düşünüyorum kısmet olursa. melindam ben en başından beri cumartesi günleri gidiyorum hep de açık oluyor poliklinik. Virüs olaylarından dolayi günler değiştiyse bilemicem.
Dorukhaninannesi_077 Haticeikra tuna hocayı tavsiye ederim. Metrolife da. Hastanedende doktorumdan da çok memnunum😊🙏 bir gidip deneyebilirsin
Elpisphanto melindam biz en başından beri metrolife dayız hiç ekstra paraya tabi olmadık henüz ikili tarama testi bile inanılmaz uygundu eşimle çok şaşırdık içiniz rahat olsun
Elpisphanto melindam bir de eşim polis polis ve eşlerine yüzde 25 indirimli bir hastane eğer eşiniz polisse bilginiz olsun
Haticeikra melindam tuna hanıma birkac kez gittim iyi doktor ilgili normal dogum olacaksa tercih edin ama sezeryanda Bülent sezgin cok iyi diyorlar biraz paracı evet ama bebişler için mecburuz ne yapalım iyi olsunlar onlar yeter😊
Dorukhaninannesi_077 melindam tuna hoca cok iyi bnce gitmelisin bn cok memmnum kldım dogum için memlekete gidecektim Tuna hoca ile tanışınca vazgrctim 😊🥰
melindam Elpisphanto Ben Hiç Gitmedim yorumlara Baktım Hep. Hastanemden Memnunum Ama Sanki Doktorum Hamile Ortada Kalmamak için Gitmek İstiyorum Açıkçası. Bşrde Metrolife Hastanesinde Kadın Doşum sadexe Salı Ve Perşembe Günleri Poliklinik Yapıyor Diye Duydum Bilginiz Varmı Acaba
Haticeikra Elpisphanto benimde eşim polis tuna hanıma gittim ama sezeryan da Bülent sezgin var onda olurum ameliyatı indirim var evet . Temiz hijyenik hastane
Elpisphanto melindam sanırım korona virüsten dolayı doktorların çalışma günleri belirlendi metrolife ın sitesinde olması lazım🥰
Yasesdu Minigimvebiz melindam instagramdan hastaneyi takip ederseniz orada doktor günleri var fotosu var bende ama atamıyorum buraya
Dorukhaninannesi_077 melindam virüs sebebiyle doktorlar bllirli günlerde çalısıyorlar. Arayıp öğrenebilirsin.
htc34sdkl Minigimvebiz ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı ve ne kadara yaptırdınız
melindam Haticeikra Ben Normal Düşünüyorum Daha Erken Tabi ama Şimdiden Belirlemek Gerekiyor Doğumum 20 Temmuz Görünüyor. Tuna Hanımla İlgilide Çok Güzel Yorumlar Okuudum
Dorukhaninannesi_077 Haticeikra sezeryanımı Tuna hoca yaptı valla çok mmmnumdım. 3saatte ayaga kalktım bile. 😊
Minigimvebiz htc34sdkl ayrıntılı ultrasonda memleketteydim Maraşta yaptırdım 90 liraydı. Burda olsaydim da Gülnur Hanım Şinasi Çiftçi’ye yönlendirmişti ona gidecektim o da 250 liraydı.
melindam Dorukhaninannesi_077 Gittim Canım Dün 10.Haftadan Beri Fatma Hanıma Takipliydim 25.Haftada Tuna Hanıma Geçtim ☺️
Brnr1905 Dorukhaninannesi_077 ilk sezeryan mıydı sizin . Benim ikinci hamileliğim doktorum yine metrolife da Gülnur hanım. Ama çok kalabalık değiştireyim dedim Bülent sezgine gittim ki sezeryansa kesinlikle ona gitmelisin dediler ama erkek doktorda rahat edemedim. Çok kararsızım şu an