Btl_89 Kızlar 6 haftalık hamileyim sağ kasığım aşırı derecede batıyo ve çok ağrıyo daha önce bir düşüğüm var sizce normal mi hastaneye gitmeli miyim acil fikir verin bana nolur
hunilimom Btl_89 daha önce gidip kesti felan gördün mü canım o haftalarda benim de vardı aslında bütün hamileliğim boyunca ara ara olurdu dinlen kanama vs olurda gidersin uzat ayaklarını iyi düşün 😘
A_C_04 Btl_89 cnm bnm hamileligimi öğrendiğimde 6 . Haftaya kadar sol tarafımda oldu adet olacakmışım gibi çok ağrıyordu şimdi 8+3 geçti birşey kalmadı ama ara ara sag taraf ağrıyor
Semipermeable Btl_89 benim de solumda cok vardi, doktorum hep normal dedi. Hatta benim yumurtlayacagim zamanda oldu, kimyasal gebeligimden sonra. Soldan yumurtlamistim. Ama ne zaman gecti o batma gebeligimde hatirlamiyorum… kotuyu dusunme, kotuyu cagirma..
Susamveannesii hunilimom çok normal rahim kasların büyüyor 🤭 eğilip doğrulurken dikkat et yeter hamilelik boyunca ağrılar olmaya da devam edecek 👍
Susamveannesii hunilimom Hahaa hızlı yazınca yanlış kişiyi yamıtşamışım😁 Allah bizlere de nasip etsin sizin bebişinizi de analı babalı büyütsün inşallah canım 😘
demet0146 ben 30hafta 2günlüğüm ve hep sol agrısı cektim şimdi da sagda başladı benm doktorum kanamn olmdı süre korkma dedi sende korkma