_Mother_ Elifimde yeni yollamış isen inşallah eli boş gelmez ben 10 da oradaydım bir şey yoktu eşim de farklı yerlere baktı ona da gelmemiş demişlerdi
Eligo Elifimde ben banyo seti aldim cok guzel ama pikeyi begenmedim smdi babam geri goturuyo onu cok sertti kumasi. Muslin ortu alacaktm oda gelmemis
Gamzeozdemi Elifimde ben eşimi.yolladim duru granul hastane çıkışı müslin aldı pike yokmuş kayınpederim de kova setini alıcak hepsi elime atarım foto inş gzueldr
Anrebasum Elifimde Esim gitti, bir muslin , bir carsaf, 2 paker ter ortusu, bir de yenidgan patik aldirdim
Tubasim Theaydins bende aldım canım çok hoşuma gitti 😍 doğuma yakın yıkamayı düşünüyorum. Üzerinde de makinede yıkanabilir yazıyor ama insallah bozulmaz
MelikeAkin Heer şokta bulunmuyor ya baya gezmek bakmak lazim gelenlerde 1 yada 2 tane hemen bitiyor anlamadim valla bende
Theaydins Vnsgb evet katalogda görünen hiçbir sey yoktu küveti de küçük gibi geldi bana bim a101 deki daha büyüktü
Mucizem7 Elifimde bende küvet takımı,müslin örtü,biberon ve sırt havlusu aldım …aslında pikede alacaktım çalışan gelmediğini söyledi.acikcasi mama sandalyesine falan bakmadım ama çoğu şey gelmisti😊