Ebrubirli Merhabalar. 7 haftalık hamileyimm, ilk gebeliğim de 8 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum. Ve eşimle aramızda kan uyuşmazlığı olduğunu o zaman öğrendik. Merak ediyorum şuan benim gibi olan var mı. Ve hamileliğinde sıkıntı yaşadı mı??
Kerem-inannesi Ebrubirli resmi nikah işlemleri esnasında yapılıyor en başta o zaman fark etmediniz mi acaba? O vakit igne tedavisi uygulanıyor oyle biliyorum.
muhendisanne38 Ebrubirli bizde de var uyuşmazlık ama en başından beri biliyorduk. Ben iki kere vuruldum. 5.haftada ve 28.haftada. Kanama falan olmadığı sürece ilk gebelik olsa dahi sadece 28.haftada iğne vuruluyor. Bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre tekrardan iğne vuruluyor
Gamzedngdn Ebrubirli bizde de var canım kan uyuşmazlığı 28+2 im hiç bir sıkıntı olmadı bu durum hamileliğimde dün hastaneye gittim tahlillerim yapıldı pazartesi sonuçlarım çıkacak iğnemi vurulup geleceğim 🌺
brcaky Bizimde kan uyuşmazlığı var şuan 24.haftadayım bir sorun yaşamadık 28. haftada test yaptırıp gerekliyse iğne vurulcam
Ebrubirli Kerem-inannesi fark edilmedi. Ben im yıllar öncesinde sağlık ocağında yaptırdığım kan grubum yanlış çıktı. Evlilik öncesinde de kan aldılar ama o zamanda bize böyle birşey söylenmedi. Sanırım yeni kan grubu testi yapmamışlar bizim söylediğimize bakmışlar sadece. Tesadüfen kürtaj olacağımda ortaya çıktı.
Ebrubirli muhendisanne38 ne güzel siz yolu bitirmek üzeresiniz biz çok başındayız. Ve korkarak bekliyorum zamanın geçmesini, sıkıntısız bi şekilde muhendisanne38
Kerem-inannesi Ebrubirli en azindan şuan biliyosunuz. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin insAllah🤲🌸
muhendisanne38 Ebrubirli çok şükür 34+5 haftalık olduk ama bir de o ilk 3 ayı bana sorun nasıl geçti 🤦🏻♀️ İçinizi ferah tutun dua edin bol bol Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip edecektir. İğneden de korkmayın öyle internette çok yakıyor falan deniyor ama hiç öyle olmuyor. Çok şükür ki derdimizin bir dermanı var o yüzden strese girip miniği de strese sokmayın ☺️