Asel21 Minikdunyam_ ben özele gidiyorum eşim de benmle giriyor muayeneye. Nasip olursa doğumumda da yanmda istiyorum özelde olacak alırlarsa onu da istiyorum çok girmesini
MelikeAkin Minikdunyam_ bende ozele gidiyorum ama almiyorlar asla doguma benimkindede onceden aliyorlardi ama bu virusten dolayi ebe doktor bebek hemsiresi ve anneyi aliyorlarmis sadece
Minikdunyam_ Deletedmom317 benim eşimi alıyorlar muayeneye ama devlette mi almıyorlar acaba özledede mi aynı
ozlemoz13 Minikdunyam_ ben de özele gidiyorum benim eşimi de muayeneye dahi almıyorlar. Bu şartlar altında doğuma alıcaklarını hiç sanmıyorum, içinizi rahat tutabilirsiniz. Ben de girmesini, yanımda olmasını çok istiyordum ama şuan imkansız.
Minikdunyam_ Asel21 ya bana hep çevremdekiler eşin seni doğumda görmesin tiksinir dediler eşim öyle biri değil ama genel algı olarak erkekler kadınlardan tiksinirlermiş
MelikeAkin Minikdunyam_ biz tabi bizim cektiklerimizi ceksinler istiyoruz ama orda tiksinebiliyorlar haliyle sonda takiliyor kusuyorsun azda olsa tuvaletini yapabiliyorsun masada vs vs bunlar cok olagan seyler ama erkekler icin ayni diyemiycem kotu birsey ne kadar tiksinmem desede ben erkek olsam bile tiksinirim yani 😂
Asel21 Minikdunyam_ bence öyle birşey yok saçma bir düşünce o an ona bir evlat vereceksin ve kucağına alacak o an onu mu düşünecek de tiksinecekmiş. Sonuçta normal doğum olsa gelip de doktorun ebenin yannda durup da hoş orayı görmüyordur sezaryen de olsa doktorun başına geçipte bakacak değil