Nuremmm Ben iyi anlayışlı kadın dogum doktoru arıyorum tercihim daha çok devlet hastanesi olmasından yana ama bütün önerilerinizi alırımm 🌸🌸
havvaace Nuremmm alikahya da funda demirel var canım çok ilgili. Ama özel olarak kesinlikle konak hastanesin de firdevs hanım diyorum harikaa bir doktor güleryüz ilgi alaka bilgisi mesajlara cevabı
brcaky Şuan bildiğim kadarıyla bütün doğumları ali kahyaya atmışlar o yüzden ali kahyaya başlamak daha mantıklı olur. Medical parkta bertan akar a gidiyorum memnunum
Nuremmm brcaky dogumama var baya şuan 14 haftalıgım ama baya oldu doktora gitmiorum coronadan ötürü ama gitmem lazım
Yaseminatl Merhaba bende kocaelindeyim ama alikahyada 182 den randevu vermiyorlar şuan için sabahtan gidip hangi doktor varsa ona randevu alabiliyorsun doktorlar hergun değişiyor bende bu durumdan dolayı cihan Hastanesi’nde Betül nalbanta başladım
_zehra_ Yaseminatl bende mehmet muezzinoglu ’na başladım ama hastane hakkında sürekli biseyler söyleniyor, bilgin varmı canım. Kaç haftaliksin
Nuremmm Yaseminatl ben mhrs’den randevü alıyorum orda gözüküyo bu Betül Nalbant dedigin dr önceden derincede olan dr mu acaba
brcaky _zehra_ devlet hastanelerindeki doğumları ali kahyaya kaydırmışlar(seka,sopalı ve umutparktaki) özeller yine aynı şekilde devam ediyor😊
_zehra_ brcaky hiç sormadı kilomu , doktoru beğendim ben elektrigimiz uydu . Endişem hastaneden yana 🥴
Yaseminatl Haftamdayim canım kalp atışını duymaya gdecegim cuma günü inşallah 🙏 şuan için memnunum doktordan çok ilgili doğum fiyatları eltim sezeryan yapacak haftaya 3000 TL fiyat vermişler
_zehra_ Yaseminatl nisan da zam gelecek demişlerdi, insallah gelmez 🥴 zaten bu olaylardan sonra 1 gece yatırıp çıkarıyorlar
_zehra_ brcaky evet vaka yüzünden, sürekli biseyler söyleniyo, hastane karantinadaymış, çok vaka varmış falan. Daha bi defa gittim zaten muayeneye 31.haftada. oyuzden çok da bi iletişimimiz yok
Yaseminatl Eevt şuan her hastane tehlikeli ama bana evime yakın olduğu için birde Betül hanımı çok duymuştum onun için başladım bende alikahyada Bekir tugrula gidiyordum
_zehra_ Yaseminatl evet paket fiyat dediler , fotoğraf ve oda süsleme . Ben istemiyorum onları zaten . Bu hengamede bide onlar için hazirlanamam 😁