Bende doğurdum a dostlar 😂 selam kızlar beni tanımayan yoktur heralde son zamanlarda doğuramayalar halay başıydım resmen forumda😄 öncelikle hikaye uzun istemeyen şimdiden bırakabilir😊
Hamilelik sürecinden başlayım bende klasik olsun 6nci haftada kizimi öğrendim doktor kese bozukluğu var her an her sey olabilir sadece tuvalete kalk demisti bi anda hem guzel hem kötü haber almıştım ama hep istirahat ve dua ettim şükür tutunduk birbirimize ama mide bulantıları halsizlikler beni benden aliyoduu sonra 12 haftalikken bi kanama gecirdim ve plesantanin asagida olduğunu öğrendim o da istirahatle sorunsuz geçti şükür sonra kontroller vs vs derken diyorum ki 38 olduk ha bugün ha yarın gelecek kızım başladım çalışmalara aklima ne gelirse ve burda ne okuduysam yaptim hepsini bu arada kizim plesantayi 34 de yukarı cekmisti azıcık 15 mm vardi arada doktor normali deneyelim dedi o yüzden bekledik velhasıl kelam günlerden 02.04.2020 oldu esim sehir dışına gitmişti benide annemlere bırakmıştı evde tek kalma diye tamam dedim gittik o gün bende sancılar başladı ama adet ağrısı kadar bile değil yok diyorum bu olamaz heralde kontrolde sancı çıktı ama yumusama vs yok doktor pazartesi suni sancıyla baslatacak neyse git gide siddetleniyo allah allah diyorum heralde usuttum gazim var neyse esim 2 gün sonra geldi beni aldi eve gidiyoruz bi anda belimden bir girdi o sancı bana nefes aldırmadı aha dedim ben bugün bu bebeği doğururum allahın izniyle eve gittik yatmaya çalışıyorum yok siddetleniyo ama ne nişan ne de suyum yok ağrılar cok düzensiz geliyo sonunda dayanamadım gece 3 te hastaneye gittik açılma 3 cm silinmen cok guzel dedi yatis verdi ama ben yatmak istemiyorum suni verceksiniz demi ben gidiyim sonra geliyim suyum gelince falan dedim doktorlar bana baya güldü tamam dedi imza atıp çıktım eve gittim dusa girdim o sırada vücut kendi lavmanini yapti sonrasinda sancıları klozete oturarak karşıladım bende oyle dqha hafif gibi geldi bu sırada benim nisanım geldi ve klozetteyken suyum boşalmış hic farketmedim. Geri saat 5 te hastaneye gittik beni zaten ayni ekip karşıladı direk yatis verildi ben yukari ciktim alttan tuse için geldi saat 6 açıklığın 5 cm dedi tamam dedim sonra sanci odasına geçtim tek kişilik oda orda dogum yapip cikiyosunuz cok rahat korkmayin tv falan da var baya ev odasi gibi sonra damar yolu açıldı vs ikinci tuse geldi 6 cm dediler bende hala tık yok hissetmiyorum doktorlar geldi bana bakıyo nst falan bagliyolar sonra bana geldi bi titreme korkmaya başladım sonra çenem açıldı benim sakın suni vermeyin bak ben dengesizim bisey derim tamam mi ayy makyaj da yapamadim sacim basim ne halde ya falan baya sohbet muhabbet gidiyoruz sonra bana 7 cm de sancılar gelmeye basladi saat 6.25 oldu sonra doktor geldi çatala çevirdi yataga anlattı bana ne yapacağımi ve basladik sancilar ciddi anlamda siddetli geliyodu ama doktorum o kadar guzel gazliyodu ki beni sen yaparsin gördüğüm en dirayetli genc anne sensin inanmıyorum ya gücüne hayran kaldim afferin kiz sana ayça daha neler neler 😂 tabi bende basladim cevap vermeye sonra gectik ıkınmaya sanci geldikce ikindim en zor kismiydi benim için orasi tam 15 ıkınmaya falan geldi bebeğim çünkü ben zorlandim nefessiz kaldım ikinirken sagolsunlar su falan istedim verdiler ama nasil biliyo musunuz o an sanki kabiz ama siddetli kabız gibi sonra saçlarını görüyorum bebek taçlandı hadi bitanem dedi o anda hem kesi attılar hem kızım dünyaya geldi saat 7.42 de hemen bebek doktoru aldi bütün bakımları yanımda yapildi benim dikislerim atildi eli yüzünde geldigi icin hem içten hem dıştan baya dikisim var makata kadar 8.45 de dikisler bitti ve odaya gectik ebeler geldi bizi giydirdiler emzirmeyi gosterdiler sohbet ettik ve hemen dogumdan sonra bana yemek getirdiler kiyafetleri babamiz getirdi bizi gördü ve cikti hemen ziyaretçi ve refakatci yasak sonra sansimiza oda tek kisilikti baya rahat ettik kızımla bu arada doktor beyza hanımdı dogumhanede ebemiz kevser hanimdi yatisimizi yapan doktor acildeki ibrahim beydi ve ben tüm takiplerimi necati beye yaptirmistim kizlar benim minik alyam 40+5 te 2900 gram doğdu ara ara yazdım baya karışmış olabilir kusura bakmayın bebek uyutup emzirip tekrar tekrar olunca boyle oluyo bide hic anlam veremezdim gec yazanlara aynı gün yazin iste derdim firsat bulamiyomus bak bak derdim ama inanin ki fırsat bulamiyo insan yazmaya 😊
Allahim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤🌸
@adm @NaimeYilmaz. Sabitler misiniz💕