Sedos59 Nihalkrc202 Daha birşey almadım ama yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Malüm durumlarda böyle birazını netten sipariş ederim 🤔
Varol1811 Nihalkrc202 ben şimdiden gelen hediyeler ile ilerliyorum. Bu aydan sonra yaval yavaş almayı düşünüyorum 🥰
Kezosirac Nihalkrc202 benim 2. Olunca var zaten ama yine de bi kac bisey alinacak onlarda haziran ayi gibi insallh yazin aşırı sıcakta gobek kocaman cikamam 😅😅😅😅
Balsevgi Ben biraz kıyafet aldım beşik indirimdeydi onu da aldım tabi annemlerde rahat durmamış battaniye hastane çıkışı kıyafet almışlar. Herşeyi son ana bırakmamaya çalışıyorum. Birde battaniye örmeye başladım 🥰
d190516 Nihalkrc202 Dilduhan cinsiyet belli evet ikinci oğlum olucak yarın 16 haftalık oluyor 🐣alışverişe başlamadım çünkü abisinin kıyafetlerini giyicek çoğunluk 😄
cagla2241 Kıyafet dışında kullanilabilecek birkaç şey almıştım e-bebek şubat indirimlerinden ;) cinsiyeti netleşmedigi icin kıyafet almıyorum şimdilik
Emsl_kn Dilduhan inşallah kısa zamanda öğrenirsin. Çok zor bu bilinmezlik 😂 göstermeyince insan daha da çatlıyor meraktan kendimden biliyorum 😂
Dilduhan Busrakurt29 bende 16 +4 insallah bu hafta ögrenirim benim kalbimde kız geciyo Bi oglum var bakalım nasıp inşallah
Ayazmm-123 15 haftalık olduk bizde cinsiyeti önümüzdeki hafta öğreneceğim inşallah korkudan kontrollerimize bile gidemiyoruz ki öğrenelim 😊