sonsuzadek gebeliğim ama ilk kez genel olucam, ameliyat bittikten ne kadar süre sonra kendine geliyosun ayılıyosun? önericeğiniz yanına al diceğiniz içeçecek yiyecek var mı? erkenden gaz tuvalet için öneriniz? ve ben 12,30 sezaryan olucam ya, saat kaçta yürütmeye çıkarıyolar kızlar?
Tusubasa sonsuzadek ben genel sezaryan oldum 2.30 da girdim 3.30 da odama getirdiler ayık bir şekilde kendimde geldim hatta bebeğimi emzirmeye bile çaliştim 😍 genel abartildiği gibi kötü değil yada kişidn kişiye değisiyor bilmiyorum :) yanina mutlaka Türk kajvesi makinası yada su isitici alip nescafe al sade iç bol bol daha sonra baş agrisi yapmasin rahat geçoresin :) 22.30 da sonda mi çikartip yuruttuler. Bol bol yuru ilk ayağa kalkarken direk karşina bak yere filan bakarsan baş dönmesi ve mide bulantisi yapiyor. Bol bol yurursen gaz çikarirsin. Ben 22.30 da kalktim 1 de gazimi çikardim :) şimdiden geçmiş olsun sağlicakla bebişinize kavuşun :)
Ssultann sonsuzadek canım dün sezaryen oldum ameliyattan 7 8 saat sonra yürütmeye geliyolar ve açılman gaz sancının olmaması için falan o yürüyüşü yapman lazım 😌
Tusubasa sonsuzadek rica ederim canim epidurale ayri para mi aliyorlar ? Benim skolyozum var mecburen genel oldum :) ama mecburen olmasamda zaten istemezdim epidural filan doğum ani bebegin alinisi her şekilde forografim var ameliyathanenin ortami degisik geriyor beni ondan sanirim 😂
sonsuzadek Tusubasa ilk gebeliğimde epidural oldum,bunda da epidural istiyodum fakat malum koronadan dolayı eşimin işlerinde yurt doşına mal yapmaları durdu, bu ay sıkışığız baya. mecburiyetten genel oluyorum. normel sezaryan 3000, epidural ekstra 900